VIDEO; VALENTINES OG SPØRSMÅLSRUNDE

Kjør på med spørsmål om alt dere lurer på i kommentarfeltet folkens ! Ingenting er for dumt :)Vil du være anonym så er det selvsagt helt greit. Da lar du bare være å skrive navn og bloggadresse 🙂

Del gjerne!
error
21 comments
 1. Så søt du er 😀 Happy valentines!

 2. Hei!

  For 1,5 år siden gikk jeg ned ca 10 kg i vekt! Har vært flink i perioder og har garantert lagt om kostholdet mitt med utskeielser i ny å ne. Jeg veier nå 58 kg, ikke at det er noe mye, men kroppen min består av mye fett (?). Jeg har nå lagt på 1400 kcal i 1 mnd, og trent styrke ca 3 og kardio 1-2 ganger. For det er jo ned i fettprosent jeg vil. Vekten står på stedet hvil og jeg lurer på om jeg skal legge meg på et høyere antall kcal (1800) en periode for å se hvordan kroppen respondere på det, eller om jeg skal ha tolmodighet å ligge på 1400 kcal?…

 3. Vil du stille igjen? Fiiin du er, og motiverende 🙂

 4. Jeg er veldig glad i å høre og se trening. Lag gjerne videoer med dine favorittøvelser og slikt, det syntes i alle fall jeg er morsomt, i tillegg motiverer det meg til å teste ut nye ting! 😀
  Ellers er jeg suuuperglad i mat, snakk gjerne om favorittmåltidene/matvarene dine, hvordan du tilbreder, la oss bli med deg på kjøkkenet en dag kanskje? 😀

 5. Verdens søteste du vennen min 😀 Gleder meg til å se deg igjen!

 6. Siden ingen spørsmål er dumme, så lurer jeg på: hva skal jeg gjøre med overflødig hud etter å ha gått ned mange kilo? Jeg ønsker ikke at huden skal fylle seg opp igjen (skrekk og gru) må jeg leve med det? eller er det noe jeg kan gjøre annet enn å trene å være tålmodig?
  Takk for den fine oppmuntrende og inspirerende bloggen din !

 7. Hei. Jeg lurte litt pæ hva man burde gjøre og hva man ikke burdw gjørw når man trener på trenings senter og er gravid ? 🙂

 8. Du er så utrolig inspirerende person:) jeg lurer litt på hvilke Bcaa du anbefaler?

 9. Hva tenker du rundt det å være vegetarianer/veganer og drive på med styrketrening? Har du noen gode råd til de der ute ang. styrketrening i sammenheng med et plantebasert kosthold? Hva anbefaler du selv? Noe spesielt en bør være obs på?

 10. Hva slags str bruker du i shaped longsleeve fra bb? Ikke det glupeste spørsmålet meeeen 😉

  1. Jeg har S 🙂

 11. Hei! Vil bare si at dette er den mest motiverene bliggen jeg leser,og jeg leser mange!!! Fin lørdag!!!

 12. Hei! Korleis trener du mot å nå målet ditt på 20 chins? Eg er stuck på 11.. Har du nokon råd? 🙂

 13. Hei:) Hvilke øvelser anbefaler du for rumpe, lår og mage? 🙂

 14. Hei 🙂

  Lurte på om du kunne skrive litt om det å gå ned i fettprosent i forhold å gå ned i vekt? Om man skal ligge på vedlikehold, over, eller under kalorigrensen sin. Lurte også på om du anbefaler lite, mye, eller ingenting karbohydrater når man skal gå ned i fettprosent! Synes det er vanskelig 😛

  Du er forresten en kjempe inspirasjon!

 15. Hei!

  Først vil jeg bare si at du har en herlig blogg! Liker å lese om oppturer og nedturer, dine tanker og følelser om ting i hverdagen og på trening. Veldig glad i variasjonen på bloggen!

  Det jeg lurer på:

  For ett år siden ble jeg mamma. 6-7mnd etter begynte jeg å trene. Først to ganger i uken og nå fire. Da jeg etter to uker på lavkarbo var tilbake i førvekten min begynte jeg med pt og hardtrening! Da veide jeg 74kg. I januar veide jeg 79/80kg, MEN var mye tynnere enn hva jeg var i oktober… (Er 180 høy).

  Spiser sunt, mye laks, cottage cheese, mager kesam, kjøtt, kylling, grønnsaker, nøtter, egg etc. Iløpet av en dag spiser jeg mye proteiner, lite karbohydrater og lite fett. Lager oppskrifter fra kriweb etc.
  Bør jeg gjøre endringer her for å komme meg litt ned i vekt? Føler ikke at vekten min stemmer overens med hvordan jeg ser ut nå…

 16. Kunne du ha skrevet et innlegg om spiseforstyrrelser? Gjerne personlig, selv om jeg skjønner at det kanskje ikke er noe du vil.. Men hadde vært interessant å lese 🙂

  Digger bloggen din 😀

 17. Hvor mye trener du med på kettlebells? feks tohåndswing, longcylcle, trusters ol?:)

 18. Så inspirert av bloggen din 🙂 Både treningsøvelser og mattips plukker jeg med meg herfra 🙂 Lurer på om man kan se resultater om man har hektiske uker og noen uker bare får trent maks to dager? I såfall, ville du prioritert få, gode øvelser da, eller flere?

 19. Hei Julie 🙂
  Nå i det siste har jeg dratt direkte på trening etter jobb. Men føler jeg trenger noe næring før det, dersom jeg skal prestere godt nok! Har du noen tips til enkel mat jeg kan spise før treningen? Frem til nå har jeg spist en Skyr, noe som fungerer greit, men det blir jo litt ensformig å spise Skyr hver gang 🙂

 20. 1. Dine 5 tips til nybegynnere innen styrketrening?
  2. Hva bør en tenke på ved valg av PT?
  3. Har du noen form for inspirasjonskilder innen Fitness? I så fall; hvem er det snakk om?
  4. Har du noen erfaring med olympiske løft, kettlebels, tabata o.l?
  5. Hva tenker du om kosttilskudd (særlig i form av proteinpulver)? Fordeler? Ulemper?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *