UKAS SISTE ØKT OG MIN TRENING

IMG_8798-001
Highwaist tights (du får den i blå også!;)) // Adidas singlet (adlinks)

Hei alle sammen !
Det er søndag og klart for ukens siste styrkeøkt for min del. Som dere vet så er det kjæresten min som setter opp treninga mi, og dette programmet har jeg hatt utrolig bra fremgang med til nå. Det er noe med å ha noen andre som bestemmer. Når jeg setter opp mitt eget så blir det bare til at jeg endrer hele tiden og aldri får bestemt meg hva jeg bør ha. Da passer det bra å ha en dyktig kjæreste som setter opp for meg så slipper jeg å tenke selv ;P

Dagens økt består av
♥ Markløft stående på vektskive (for å øke styrken i bunnen av løftet)
♥ Dips
♥ Enarms sidehev med manual
♥ Eksplosiv knebøy
♥ Hipthrust

IMG_8554-001

Jeg har fire styrkeøkter pr. uke og en dag med kettlebell i tillegg. Cardio kjører jeg litt som jeg vil, så det blir noen 20 minuttere på ellipsen også enkelte dager, litt etter hva jeg har lyst til og orker. Øktene består aldri av mer enn 5 øvelser noe jeg syns er utrolig digg. Det er så rart, for veldig ofte har jeg ikke en gang lyst til å dra på trening, men når jeg bare kommer i gang blir det den ene knallgode økta etter den andre. Alt i alt er jeg inne i en god treningsperiode, og det føles bra 🙂

Del gjerne!
error
1 comment
  1. Kjenner til den! Merker at det er veldig lett å bare endre litt på økta alt etter dagsformen når jeg først har komt meg på gymmet. Får bli litt strengere med meg selv, eller få noen til å sette opp for meg 🙂 Ha en fin dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *