6 comments
 1. Jeg får ikke opp filmene dine..;/

  1. du kan se dem på youtubekanalen min; julie rafoss 🙂

 2. Hei Julie! Du er en stor treningsinspirasjon for meg, og jeg er daglig innom bloggen din for litt «sunn motivasjon» i hverdagen:) Jeg lurte på hva din mening er angående questbars? Og proteinbarer generelt. Jeg sliter med å spise etter trening (trener alltid om morningen på tom mage), og spiser derfor av og til en questpar etterpå. Tar også bcaa rett etterpå. Hva tenker du om dette?

  Ha en fortsatt fin dag!

  Klem Sofie 🙂

 3. AHH! Jeg elsker bloggen din! Kan du si noe om benkpress i en av dine neste videoblogger? 🙂 Jeg ønsker å øke vekten på benkpress, men synes det tar så lang tid.. Snakker da om maksløft 🙂

  Klem!

 4. MÅÅÅ man virkelig mestre knebøy for å stille i bikini som noen mener?

 5. Hva er det ultimate gym/treningssenter etter din mening? (Les: miljø, utstyr m.m)

  Trener du til musikk? I så fall; hvilke band/artister går ofte igjen? Noen spesiell sjanger/sjangre? Og varierer musikken du hører på etter hvilken type trening (les: kardio, styrketrening o.l) det er snakk om?

  Hvilke bøker om styrketrening anbefaler du til både nybegynnere og andre interesserte?

  Har du noe du vil si til de der ute som vurderer å stille i Fitness (alt fra Bikini til Body Fitness)? Hva bør en tenke over før en går 100 prosent inn for det? Noen spesielle råd som du vil trekke frem?

  Hvilken kundegruppe er størst hos deg som PT? Typ ungdom/unge, voksne, eldre m.fl. Og er det flere eldre og/eller mennesker med diverse skader og funksjonshemminger som oppsøker deg og tar i bruk tjenestene dine? Og hva synes du er givende og ikke minst utfordrende med jobben din?

  Hvilke nettsider vil du anbefale for mennesker som er opptatt av trening og kosthold? Nevn max fem stykker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *