FREDAGSTIPS FOR PRESSØVELSER

 

IMG_8918-001IMG_8919-001

Får du vondt i håndleddene under trening av f.eks pressøvelser?
Gode håndleddbeskyttere med solid støtte kan være til god hjelp i tillegg til å holde et rett grep så langt det går, selvsagt. Jeg som trener mye benkpress i løpet av en uke bruker disse flittig på de tyngste løftene og har ingen problemer med håndleddene. Når de stakkars ledda skal presse på min egen kroppsvekt og mer så er det bare bra å støtte opp. Du får disse fine wrist wrapsa i rosa her og i sort her. Det er jo litt gøy å freshe opp antrekket med dem også 😉

Dagens antrekk ble ganske fargerikt med blå better bodies singlet og capri med blå striper, og det passer meg perfekt. Farger gjør meg glad!

IMG_8911-001

Del gjerne!
error
8 comments
 1. Har tenkt på å skaffe meg de selv,men mest fordi det er så lekre 😀

  1. Det var min baktanke også, så fant jeg ut at jeg trengte dem faktisk! 😛

 2. Oh, de er på min ønskeliste også 😀

  1. de er freeeshe 😀

 3. Syntes neglelakken din var veldig fin jeg! 🙂 Hvor har du funnet den? 😉

  1. hihi takk! Lurer på om det er Gosh eller noe sånt 🙂

 4. har ett par , men de er brukt opp, faller ifra hverandre. Har veldig lyst på de rosa altså 😛 haha. passer til de nye joggeskoene jeg har kjøpt meg og! haha

  1. da har du god grunn til å skaffe et par nye 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *