ÅRETS FØRSTE

IMG_8943-001

IMG_8513-001

På mandag hadde jeg ÅRETS FØRSTE powerwalk UTE !
Hæ, sier du kanskje. Vel, jeg hater kulde og snø, så om de to elementene finner sted så kan du vedde på at jeg befinner meg  innendørs. Alt av cardio frem til nå i år har altså vært inne, men mandag var dagen for første økt ute. Deilig !

Litt kaldt var det, men med to lag bestående av tights med høyt liv, joggebukse, kompressjonsgenser og varm genser fra craft så gikk det fint. Man får fortere varmen med flere lag og da blir det hele mye mer behagelig. Litt svette er heller ikke å forakte !

Det er noe magisk med å gå ute og oppleve naturen, selv om det kanskje bare er langs veien blant hus og biler. Frisk luft gjør underverker for et stresset og oppjaget hode og kropp. Jeg vet for min egen del at jeg må prioritere dette oftere. Skikkelig kvalitets-me-time og ikke den type me-time jeg har med blogging eller andre ting som engasjerer hodet.

♥ Jeg minner om programmet jeg la info om i går for dere som gikk glipp av det. Nå har du mulighet til å øke styrke i baseøvelsene samt bygge skikkelig rumpe. Les mer her ! 😉

Del gjerne!
error
6 comments
 1. Jeg har hund, så jeg må ut i alt slags pissvær.Da er det bare å pakke seg inn, så en ser ut som en liten barnehage unge,hehe ! Jeg kan ikke skryte på meg at hver gang jeg er ute at det blir powerwalk.men, frisk luft blir det ihvertfall !

  1. det er det som er bra med å ha hund! man må ut fordi den er avhengig av det, og da handler det jo ikke så mye om hva man vil selv 🙂
   Tror jeg passer best til å ha katt haha 😀

 2. Du er sååå fresh i de kule fargene Julie 🙂

  1. tusen takk Kristina 😀

 3. Jeg bor litt vanskelig til, så må gå 30 min hver vei både til skole og trening så godt som hver dag! Er stort sett litt sent ute, så blir ofte ufrivillig powerwalking ut av det hele også x) Til sommeren får jeg hunden min til Trondheim også, så å oppsøke cardio andre steder gidder jeg rett og slett ikke så ofte lengre, blir litt bakkeintervaller i bakken utenfor døra her nå og da, men thats it 😛
  Forstår VELDIG godt at du ikke vil ut å vase i kulde å snø, men som du sier er det noe magisk med å komme seg ut likevel 🙂

  1. På en måte greit å bli «tvunget» ut i det da! 🙂
   frisk luft må til for min del, jeg merker at kropp og hodet har godt av noe annet enn gymmets fire vegger 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *