KJITTKJATT, TRENING OG RYGG

IMG_8966-001
Fredagskos; proteinkaffe med sjokoladestevia 🙂

Takk for god respons på innlegget mitt om «ulovlige» matvarer i går! Gøy å se litt engasjement rundt det jeg kommer med 🙂 Jeg har mange tanker i hodet mitt om mye rart om dagen, så heldigvis har jeg en blogg jeg kan spy ut på, hehe.

Dagen i dag er fullstappet med jobb da dette er en god periode jobbmessig. Et lite innlegg må jeg uansett prioritere å få ut til dere. Jeg ser frem til en rolig helg med avslapping etter en hektisk uke. Så gjelder det å klare å slappe av ordentlig da, i hodet også…. Absolutt noe jeg må jobbe med.

IMG_8976-002
Topp som fremhever ryggen (adlink)

Joggebuksa er på og helgemodus er snart inntatt. Bare noen timer til med jobb før jeg slenger beina på bordet og lader opp til styrkeøkt med mannen. Jeg har enormt bra fremgang i styrke om dagen, og jeg føler meg til tider helt uslåelig. Utrolig digg følelse! På onsdag hadde jeg 4 reps på 65 kg i benkpress, så min gamle pers på 72,5 kg er snart i boks tenker jeg. Glede 😀

Jeg får en del spørsmål på mail ang. ryggøvelser, og vet dere hva – det er et hav av dem, og jeg kan si såpass at de som funker best det varierer fra person til person. Vi har forskjellig fysikk og gener hele gjengen, så du må finne det som funker for DEG. Jeg har gode gener for rygg og bygger derfor relativt lett. Mine favoritter er markløft, enarmsroing og vanlig roing og de funker for meg fordi jeg klarer å pushe meg bra og yte 100%. Om du bruker øvelser du egentlig ikke liker så kan du vedde på at du ikke klarer å prestere som du kunne gjort med en øvelse du liker. Det som funker best er ofte det du klarer å gjøre 100%. Tenk litt på det 😉

IMG_8973-001

Del gjerne!
error
12 comments
 1. Enig i at man må finne øvelser som passer seg selv, men ville uansett anbefale alle å ha baseøvelsene i programmet sitt. Benkpress, knebøy og markløft. 🙂

  1. selvfølgelig 🙂 Ofte så blir man jo ikke glad i øvelser før man mestrer dem, så baseøvelsene er verdt å bruke tid på å bli god på, uansett om man kanskje ikke liker dem med en gang 🙂

 2. Du ser så himla bra ut, Julie 🙂 Du er min inspirasjon.

  1. tuusen takk for det! Så koselig å høre 🙂

  1. tuusen takk og right back at ya! 😉

 3. Hvor holder du til?

  1. I Vennesla utenfor kristiansand 🙂

 4. Hei! Må si du gir glede og inspirasjon! Men sett fra en annen vinkel, begynt å tvile litt på om det er noe vits i å lage og spise alt det rare du lager! Er jo 10 talls flotte stramme kvinner på gymmen der jeg trener som er super trente og rå sexy! Men som spiser normalt! Taco på fredager osv osv! Har det noe for seg alt du lager??? Du er jo ikke såå trent lissom! Sal trening, løping og normal kost gjør også jenter sexy! Litt sommer brun og en flott bikini da, så er mye gjort 🙂
  Kort fortalt, er det noe poeng?

  1. Helt ærlig så skjønner jeg ikke hva du mener her:P
   Jeg spiser ganske normalt, men nå vet jeg ikke hva du mener med «alt det rare jeg lager»..? Har du spurt alle på gymmen hva de spiser?
   Hehe nei det skjønte jeg ikke mye av 🙂

  2. Haha.. merkelig kommentar 😛

 5. Det er tydelig at du har bra fremgang om dagen, for du stråler ! 😀 DU ser jo heeelt smashing ut!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *