VIDEO; SVAR PÅ SPM,VALG AV PT, FITNESSFORBILDE

VIDEOONSDAG !! 😀 Kan du ikke se videoen på ipad? Da finner du den på youtubekanalen min her.

Svar på spørsmålene:
1) Hva bør man tenke på ved valg av PT ?
2) Har du noen form for inspirasjonskilder innen fitness?

Still gjerne spørsmål om du lurer på noe! 🙂

Del gjerne!
error
11 comments
 1. hvor har du kjøpt toppen? 😀

  1. på ebay 😀 tar helt av der inne av og til 😛

 2. Veel, du er i allefall et forbilde for meg! Syns du er så fantastisk blid og god hele tiden, og man blir så glad av å se videoene dine. I tillegg syns jeg at du er utrolig flink, og jeg skulle ønske jeg hadde råd til oppfølging av deg, så langt har jeg studert kostholdsplanen jeg fikk i allefall! Men, vit at jeg kommer tilbake en dag! 😀 hehe.

  Å jeg må jo anbefale deg til alle når det er noen som lurer på noe som har med en PT å gjøre :p hehe.

  1. tuuusen takk for fine ord Toyni 🙂
   så koselig å høre 😀

 3. Hei 🙂

  Jeg forsøker å sende deg mail på pt@live.no fordi jeg ønsker oppfølging. Mailn kommer bare i retur med failmelding. Har du noen ide om hvordan?

 4. jeg fant ut av det 🙂 skrevet feil. hehe

  1. topp, da hører du snart fra meg 😉

 5. Kjempebra videoblogg igjen. For meg har det betydd mye at min pt er utdannet , ikke bare har erfaring. Har lært så mye om muskler og om kroppens funksjon og fått så gode treningsveiledninger. Så er hver pt time gøy og inspirerende . Forøvrig må jeg si at din vennlighet og respektfulle holdning er enestående. Har aldri vert i tvil om at du vil at jeg skal lykkes. Du er en pt jeg gjerne anbefaler!

  1. så bra! Ingenting er bedre enn det 🙂
   Tusen takk for ros, det setter jeg pris på ! 🙂

 6. Hei! Lurte bare på om du har den langermede militærmønstrede treningsgenseren fra better bodies. Isåfall, hvilke størrelse har du? Lurer på hvordan de er i størrelsen.

  1. Hei !
   Jeg har S og jeg vil si den er veldig normal i str 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *