TRENINGSMÅL – ON MY WAY!

Happy friday !
Jeg tittet gjennom treningsloggen min for å se hvor mye økning jeg har hatt de siste 8 ukene, og da ble jeg jammen meg glad for at jeg hadde en loggbok! Man tenker jo ikke alltid over hvor tungt det og det var før, eller hvor mange færre reps man klarte med den og den vekta for noen uker siden. Da er det herlig å se det svart på hvitt – jeg har økt i alle øvelser! Det eneste som har stått litt stille er militærpressen, men den hadde jeg endelig økning på på onsdag, så noe er i ferd med å skje der og.

Ett av målene mine for i år var 10 chins med 10 kg i belte, og forløpig har jeg 4 reps med 11,25 kg, så jeg begynner faktisk å nærme meg! Vi får se på økta i dag hvor mange det blir, kanskje jeg slår til med en rep til 😉 Jeg angrer på at jeg ikke satte meg noen mål på pushups med vekt, for det begynner jeg å få dreisen på. På mandag hadde jeg 12 reps med 12,5 kg på ryggen. Snart kjører jeg 12 reppere med tyver’n, bare vent å se ! 😀

IMG_9114-001
Hårbånd // Singlet // Genser // Tights på tilbud (adlinks)

Som jeg har nevnt fra før, treningslogg er undervurdert. Du får sett hva du egentlig presterer og hvor du kan pushe deg mer. X-life har laget en supersøt treningsloggbok i samarbeid med Silje mariela. Et genialt redskap for alle jenter som ønsker å prestere! En liten vårgave til deg selv? 😉

Jeg GLEDER meg hvertfall til trening i dag, og det gjør jeg forsovidt til hver økt for tiden. Programmet som Gøran har satt opp passer meg tydeligvis perfekt i og med at jeg øker i noe hver eneste uke. Dagens trening skal bestå av rumenske markløft, benkpress med stopp i bunn, chins med vekt og knebøy med stopp. Men først – kontorjobb og formsjekk med bikinijente ! Ønsker alle en herlig fredag 🙂

Del gjerne!
error
4 comments
 1. Treningslogg er så motiverende. Er helt avhengig av å ha den med meg på trening – et skikkelig boost for å få fremgang. Herlig med nye mål og ikke minst mestringsfølelse når man har det svart på hvitt at man når de 😉

  Stå på videre, flotte du!

  1. jepp, ikke sant! 🙂 Gøy å ha full oversikt over hva som skjer 🙂
   Takk, i like måte 🙂

 2. Hei! Jeg har et par spørsmål som jeg håper du har tid til å svare på, kanskje på video?:)
  Jeg lurer på om det er mulig å gå ned i fettprosent og samtidig stamme om (øke muskelmasse) på kaloriunderskudd, hvis man spiser riktig? Eller er jeg nødt til å ha et kalorioverskudd? Evt. hvor mye, og hvor mye bør være av proteiner, karbohydrater og fett (i prosent)? Er redd for å ligge for høyt på kaloriinntaket nå fram mot sommeren, men samtidig ønsker jeg meg litt mer muskler. Lurer også på om du har noen gode øvelser for framside lår/hofter/kjerne og rumpe (andre øvelser en typisk knebøy/markløft). Gleder meg på svar!:)
  Ha en strålende helg fine deg! 😀

 3. skulle stå *stramme opp over her, ikke stamme om. He he:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *