ZMA – HVA OG HVORFOR

IMG_9117-001

Du har sikkert hørt om ZMA, og kanskje du som mange andre lure på hva det egentlig er og hva det er godt for. Det er ikke manko på kosttilskudd på markedet, så derfor har jeg samlet litt interessant fakta om ZMA – et kosttilskudd som kan være fornuftig for de som trener mye.

Hvorfor? Fordi ZMA skal bidra til
♥ Bedre søvn
– Søvn er viktig for å opprettholde kroppens hormonbalanse, noe som styrer både restitusjon, yteevne og nivåene av vektshormon og testosteron i kroppen – sentrale hormoner i muskelvekst.

♥ Økt styrke
♥ Økt muskelvekst
♥ Bedre restitusjon
– Disse som en følge av at søvnen blir bedre som igjen bidrar til punktet over.

♥ Motvirker kramper
♥ Økt potens

IMG_9119-001

Sink og magnesium er viktige mineraler for oss som trener mye styrke. Tung trening øker behovet for disse to mineralene. Det anbefales ikke å overskride anbefalt inntak på 2 kapsler daglig. ZMA tas før leggetid.

Min erfaring med ZMA
Jeg sover veldig godt og våkner veldig opplagt når jeg bruker ZMA. Jeg merker godt i hverdagen hvor viktig det er med god søvn, både på jobb og trening. Når treningen min består både av lavrep, tung trening og høyrep, lettere trening så merkes det at kroppen trenger restitusjon for at jeg skal ha fremgang. Jeg har også merket at drømmene av og til blir «spenstige» og noe rare, men somregel er det bare gøy 🙂

Alt i alt- ZMA er et kosttilskudd som anbefales ! Du får den til god pris hos x-life her. Akkurat nå er det tilbud for trepaking. Kvalitetssikre din søvn slik at du får helseeffekten av det og påvirker til god restitusjon! 🙂

Innlegget inneholder sponsorlinker

 

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *