DIETTENDRING OG FOKUS

271854-1-1366781801415
Topp // Bukse // Dipsbelte

Nå har jeg stoppet opp i nedgang på målinger og vekt, så det var på tide med et lite kalorikutt. Ikke mye, men nok til å forhåpentligvis se noen forandringer på målingene neste uke 🙂 Jeg har så stor tillit til Børge at han nesten kunne satt meg på 3500 kalorier og jeg hadde nikket og svart «ok!». Kanskje jeg burde vært mer skeptisk, men det faller meg veldig naturlig å stole på han og hans dømmekraft når det kommer til dietten min. Det merkes at den viljestyrken jeg hadde før konkurransen i fjor var en del sterkere enn viljestyrken nå. Men hei, sommerformen frister og jeg skal nå den ! 🙂

Fokusområdet på trening er fortsatt skuldre og rumpe. Akkurat nå trener jeg 5×5 med autoregulering, hovedsaklig på knebøy, benkpress, markløft, militærpress og roing. Tung og gøy trening! I tillegg har jeg lagt til ekstra høyreps øvelser på skuldre og rumpe for å få fremgang der jeg ønsker, i tillegg til dips som jeg har bestemt meg for å bli helt rå i.  I’m on my way 🙂

Del gjerne!
error
2 comments
  1. Herregud, du står på! Så flink 😀

  2. Kult bilde, du er rå altså! 🙂
    Misunner armene og skuldrene dine :))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *