5+1 LYKKETIPS

IMG_9189-001

♥ ☺ 1. Fortell deg selv av dette skal bli en god dag.
Opplever du at det skjer uventede negative ting, ikke tenk at det er «en slik dag». Dagen kan bare bli bedre!

♥ ☺ 2. Hopp over titten i helkroppsspeilet og veiing på badet
Du tar ikke skade av å bare kle på deg og starte dagen uten å se deg selv i speilet og sjekke vekta. Vi har vel alle kjent på hvordan speilbilde og vekt kan påvirke dagen? Hopp galant over, smil og lev i troen på at du er fin i dag!

♥ ☺ 3. Er det ting du gruer deg til eller utsetter å gjøre? Skriv en liste, og få det gjort! Feilen som kan påvirke dagen din negativt er når du dropper løfter du har gitt til deg selv om ting som skal gjøres. Start fra toppen av lista og få ting unna.

♥ ☺ 4. Gå en tur i frisk luft og vær alene. Nyt ditt eget selskap og sorter tanker som kanskje ødelegger for deg.

♥ ☺ 5. Sett deg små mål for dagen som du vet du kan klare. Mestringsfølelse er undervurdert, og det trenger ikke være så store ting du skal oppnå heller. I dag har jeg satt meg mål om å følge sukkerstoppen, si noe hyggelig til noen og få unna div. smått kontorarbeid. Det er fullstendig oppnåelig, og det gir meg en god følelse!

IMG_9182-002

Et bonustips:
♥ ☺ 6. Kle deg i farger! Antrekket mitt består av denne tightsen, denne sportsbhen og denne toppen. Gladfarger og lyser opp både min og andres hverdag. Skap farge og lys i din egen tilværelse!

Innlegget inneholder sponsorlinker

Del gjerne!
error
14 comments
 1. det var mange fine tips fra en fornuftig frøken:) ha en fin dag!

  1. takk for det 🙂 I like måte!

 2. Du har jo så rett 😀
  Ha en fin dag søte Julie <3

  1. 😀 i like måte Toyni!

 3. Hei!

  Jeg lurte på om du en gang (f.eks i videoblogg) kunne forklare hvordan utføre bekpress med riktig teknikk? Jeg synes f.eks at jeg får mer styrke i overkroppen ved å ha beinene inn mot rumpa oppe på benken. Da føler jeg ikke at jeg har svai i ryggen, men er dette ok å gjøre? Jeg lurte også på hva en vanlig porsjon med havregrøt bør/kan inneholde?

  Ha en fin dag! 🙂

  1. Heisann !
   Eirik sandvik har en knallbra video på nettopp det, sjekk ut denne: https://www.youtube.com/watch?v=i05K8ipcnRo

   Ang. havregrøt så kommer det helt an på hva du vil oppnå og hvor mange kalorier du ligger på ila dagen og hva slags fordeling du har av karb, protein og fett 🙂

 4. Så herlig å lese slike positive innlegg!! Flott blogg

  1. Så bra 😀 takk!

 5. Det var mange gode råd fra ei sterk og sunn jente. Er så glad for at du har bakkekontakt og ikke bare svever under taket uten å ta med selve veien det er å gå for å nå sine mål. Du er så omsorgsfull og til stede! Ha en fin dag!

  1. Tusen takk for det 😀
   Ha en fin dag !

 6. Så fine klær.. Hvem størrelse har du i buksa du har på.:)

  1. Jeg har S 🙂

 7. *LYKKE* 🙂
  Jeg lurer på om du kan lage en videoblogg om restitusjon? Jeg har det «problemet» at jeg trener MYE og hardt, men blir ikke spesielt sliten eller støl. Kun et par timer etterpå, men dagen etterpå har jeg masse energi og er ikke det minste plaget av melkesyre. Har jeg bare usedvanlig god restiitusjonsevne? Hvorfor er noen støle i dagesvis, mens andre kan trene like hardt dagen etterpå?

  1. Jepp, takk for tips! Det skal jeg gjøre 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *