LØRDAGSØKT OG TRENINGSSANG

IMG_9102
IMG_8863-001

Håper alle har en fin lørdag så langt !

Lørdagsøkta står for tur og den skal bestå av
♥ Rumenske markløft (for rumpa!)
♥ Benkpress m. stopp
♥ Chins med vekt
♥ Knebøy m.stopp

Rett og slett en helkroppsøkt med fokus på å styrke svakhetene mine. I benkpress er det bunnposisjonene jeg sliter med når det står om max, det samme med knebøy. Ved å trene disse variantene så blir jeg sterkere der jeg er svakest. Og hva fører det til? Forhåpentligvis nye maxløft på sikt.

Hva skal du trene i dag, og hva da isåfall?

Jeg må dele en sang med dere som jeg har forelsket meg helt i. Sjekk ut denne og ta den med deg på trening;

Og sjekk ut vintersalget til x-life, alt skal bort! Klikk på bildet og ta en titt 🙂
1395043846

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *