SIDEN SIST HOS PT_JULIE

april insta

#1 : På dietten min har jeg nutrientene oppgitt i hvert måltid slik at jeg kan bytte ut matvarene med andre med samme innhold om jeg vil. Når tiden ikke strekker til er det enkelt og greit å rive med seg en pakke skinke og noen riskaker 🙂 Dårlig tid betyr ikke diettsprekk!

#2 : Ryggen har formet seg enda bedre dette året,til tross for lite fokus på nettopp det. Et tydelig tegn på at gener har mye å si.

#3 : VitaminWell har fått alternativer uten kalorier. «control» er min favoritt ! Perfekt på diett.

#4 : Herlig lunsj: Avocado, kylling og grønnsaker <3

#5 : Min kjære kjæreste og samboer hadde bursdag 25 april 🙂

#6 : Harryflex i pausene mellom tunge sett i markløft.

#7 : Seriøs dipping ! Fikk testet det nye dipsbeltet mitt fra x-life, og den nye orange treningstoppen i samme slengen. Herlig dipsøkt. Gleder meg til ny pers !

#8 : Jeg har fått med ny app som jeg skriver quotes på. Dette quotet er noe jeg tenker mye på og syns er veldig viktig.

#9 : En av mine hjertesaker kom ut på bloggen – rumpetrening og hvorfor det ikke funker.

#10: Bakside skuldre – harryflex. Denne gangen med pump 😛

Følg meg på instagram: pt_julie

Del gjerne!
error
5 comments
 1. Hei Julie,

  jeg har ett spm – jeg er sterk i alle bein øvelser utenom knebøy. I amerkiansk mark tar jeg 80kg 5×5, 16kg manualer ved bulgarsk utfall (fremste fot på step kasse), 70kg i hipthrust 3×12. Men i knebøy leker jeg med 40-50kg. Har hatt mye teknikk trening og hjelp, men vet ikke hva som skjer? Har du noen gode tips? Råd?
  Hadde satt pris på det 🙂

  Takk for super blogg btw 🙂

 2. hva heter appen ? 😀

  1. den heter «textcutie» 🙂

 3. Hvilken app er det du bruker til quotes? 🙂

  1. Den heter «textcutie» 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *