SØNDAGSØKTA

IMG_0063-001

God formiddag !
Her har vi nettopp kommet hjem fra ukens siste styrkeøkt. På meg ble det også litt cardio etterpå. Uken har ikke blitt helt som normalt, så stretching har blitt erstattes med ekstra jobb samt besøk i badeland på Aquarama. Sånn er det jo noen ganger. Jeg er hvertfall klar for å holde meg til de gode vanene mine i den kommende uken slik at stretchinga ikke faller ut av ukesplanen (noe den har fort for å gjøre). Jeg vil jo tross alt klar både jente- og guttespagaten innen året er omme, så da må jeg jo faktisk legge inn jobben.

IMG_0068-001

IMG_0067-001

Jeg hadde nok en helkroppsøkt i dag og avsluttet med eksplosiv knebøy med lett vekt. Kjørte med 50 kg og 5 sett med 3 reps. Man setter seg ned i en vanlig knebøy og «skyter» opp igjen så fort du kan. Vektstanga må holdes godt fast så den ikke hopper av 😉 En veldig artig øvelse som utfordrer kroppen på en helt annen måte en vanlig knebøy med jevnt tempo i senke og løftefasen. Man blir sliten på en ny måte, på en måte.

Joggebukse er forresten et søndagsmust, og i dag har jeg knabbet Gøran sin digge Gasp bukse. Det er noe fantastisk med bukser som er 2-3 str for store. Skaff din egen blant utvalget her. Knabber du kjærestens bukser? 😉 Apropos kjæreste, sjekk ut min kjæres fine knebøy. Jeg vil påstå at få mannfolk er såpass mobile! Som tatt ut av skoleboka 🙂

IMG_0073-002

Innlegget inneholder sponsorlinker

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *