VIDEO; MAT FØR TRENING

Dagens spørsmål: Hva bør jeg spise før trening når jeg kommer rett fra jobb/skole?

Jeg skulle jo begynne med video hver onsdag, men forige uke glemte jeg det helt bort (!?), så fra nå av blir det video hver onsdag 🙂 Har du spørsmål, ikke nøl med å stille dem i kommentarfeltet eller på mail, din.pt@live.no

Del gjerne!
error
15 comments
 1. Et tips! Slutt å styre så mye med håret osv på filmene, det er så unødvendig 🙂
  Ellers tommel opp!

  1. hehe takk for tilbakemelding, men starten av videoen er bare for moroskyld 😛

 2. Jeg syns det er veldig funny når du tuller slik som på denne videoen! Fin humør!:D
  MEN, jeg sliter litt med å vite hvor mye og hvor ofte jeg skal spise! Er det f.eks. «sunt/lurt» å få sulthetsfølelsen før man spiser? Jeg har veldig sjeldent problemer med å spise sunt (mat uten sukker og hvetemel osv), men jeg har problemer i å vite hvor ofte/mye. Dette er kanskje litt latskap, men jeg vil ikke drive og veie maten – da jeg føler jeg fort kan få feil fokus innen trening og ernæring.

  1. Hei !
   Om du har normal sult- og metthetsfølelse (noen kjenner ikke noe til noe av det) så er det greit å bruke dette som en mal på når du skal spise og slutte og spise. Spis når du er sulten og spis til du er mett. Hvor mye det blir er veldig vanskelig for meg å si så lenge jeg ikke vet noe om deg, du må nesten kjenne etter selv 🙂 Så lenge du ikke ønsker å veie eller måle maten så er det nesten det eneste du kan gjøre 🙂

 3. For meg funker deg megabra med en neve mandler og 1 eple 😀

  1. så bra du har funnet hva som funker for deg 🙂

 4. Fint med video. Personlig foretrekker jeg både video OG tekst, siden noen av oss lærer best ved å lese, mens andre lærer best ved å se video.
  Men, det krever selvsagt mer tid, så jeg skjønner hvis du ikke orker dette.
  Ellers, fin blogg 🙂

 5. Hva er lurt å spise når man trener styrke tidlig om morgenen da? Sånn 30 min etter at man har stått opp?:)

  1. Personlig drikker jeg kun en sterk kopp kaffe når jeg står opp kl 07, og trener på tom mage. Ingenting i veien for det om det funker for deg 🙂

   1. Drikker du ikke noe BCAA før?
    de fleste som jeg har hørt og lest om anbefaler å ha noe form for aminosyrer i kroppen når man trener fastende. Interessant å høre hva du tenker 🙂

    1. Hei Julie:)
     det er mange meninger om dette, og jeg skal ikke påstå at jeg vet noe bedre enn andre. Jeg velger å droppe det, fordi jeg vil ha det enklest mulig. Fremgangen min har aldri vært så god som når jeg begynte å trene fastende på morgenen, og jeg er fornøyd med hva jeg får til med denne «metoden». Jeg er også gjennomført A-menneske, så det har jo litt å si.

     Jeg har også sluttet å være så innmari nøye med når og hvordan jeg får i meg proteiner/fett/karb, og jeg føler jeg har like god fremgang nå som da jeg var mer fanatisk med å veie mat osv…Det viktigste for meg er at jeg får i meg nok mat, og det er stort sett ikke noe problem 😉

     Om jeg hadde hatt bedre fremgang med BCAA vet jeg ikke, men jeg har i hvert fall valgt å droppe det 🙂

     1. interessant å høre din erfaring med dette 🙂
      man kan jo lure på hvor nøye man skal trenge å være. Personlig er jeg nøye på å hvertfall noe form for aminosyrer i kroppen før jeg trener for å være helt sikker på å ikke miste muskelmasse. Uansett er det ikke så mye styr, så jeg gjør det uansett og anbefaler kunder og gjøre det samme.
      Uansett, interessant å høre om din erfaring! Hvorfor forandre noe som funker 🙂

  2. Litt protein og en frukt for eksempel 🙂

 6. Fine tips Julie! Jeg fungerer helt klart best med karbs i magen før trening!

  1. Da er vi to ! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *