GAMLE OG NYE INNLEGG

Desktop25T-skjorte // Singlet // Tights(på salg!!) // Treningsstrikk

God skjærtorsdag alle sammen !

Siden jeg har flyttet bloggen så vil jeg bare gjøre dere oppmerksomme på at jeg kommer til å «reposte» et par av innleggene fra den gamle bloggen slik at de blir med meg videre her. Blant annet blir det disse;
– Frokostpannekaker àla Julie
– Egenmassasje med foamroller/ rumbleroller
– Innlegget om mitt favoritt headset
– Sportsbh-problem med løsning
– Karamell proteinmos
– Cellulittfri – 5 tips
– Mine musthaves på trening og jobb

Så dere som har lest dem før kan bare scrolle videre :))

Nye innlegg jeg har planlagt å poste fremover;
– Mine favorittøvelser for rumpa
– Øvelser for bakside skuldre
– Slyngetrening
– Mat den siste uken

Stay tuned !! 😀

Del gjerne!
5 comments
 1. Hei Julie! 🙂 Jeg lurte på hva som er rekorden din i knebøy, markløft og benkpress? 1RM tenker jeg på 🙂
  Du er jo så utrolig sterk 😀

  Og en annen ting jeg har tenkt litt på ; La oss si at en jente veier 90

 2. Den forrige kommentaren ble visst publisert før jeg hadde skrevet ferdig, så her kommer hele innlegget!

  Hei Julie! 🙂 Jeg lurte på hva som er rekorden din i knebøy, markløft og benkpress? 1RM tenker jeg på 🙂
  Du er jo så utrolig sterk 😀

  Og en annen ting jeg har tenkt litt på ; La oss si at en jente veier 90 kg, og så går ned til 70 kg, men da (helst) alt er ren fettreduksjon. Hun beholder altså muskelmassen og trenger tung styrketrening under denne perioden. Er det ikke da sannsynlig at hun heller vil klare å løfte mer i øvelser som knebøy, hvor du bruker kroppsvekten + ekstra tilleggsvekt? Hvis 1RM nå er 70 kg i knebøy, bør hun ikke da klare 80 kg da hun er 20 kg lettere, i og med at det er 20 kg mindre kroppsvekt? Så et innlegg du publiserte ang markløftpers i desember hvor du skrev

  «I dag endte jeg opp på 135 kg i markløft, bare 17,5 kg unna min gamle max på 152,5 kg. Den gangen veide jeg en del mer også, så jeg er kjempe fornøyd med dagens løft. »

  Kanskje det er annerledes med en draøvelse som markløft enn knebøy? Kan du utdype dette litt?

  Du er kjempeflink, stå på ! 🙂

  1. Hei !

   Godt spørsmål du stiller her, fikk nesten litt følelse av å sitte i en fysikktime på skolen :))
   Når man går ned i vekt så mister man vann i kroppen, noe som er med å gir trykk i muskulaturen. Det kan høres rart ut, men når musklene er «tømt» for mye vann, presterer man mye dårligere.
   I en vektreduksjonsfase hvor kaloriinntaket er lavt, så er kroppen sjørere og også tørrere i ledd og sener, noe som gjør at kroppen «stiller ned» styrken for å unngå skader. Man trener derfor ofte automatisk litt lettere i en fase med lavt kalorinntak, dermed mister man også (mest sannsynlig) styrke fordi man ikke belaster musklene like mye som før.

   Litt kronglete svar, men håper det var ok 🙂
   God påske !

   1. Det ga litt mer mening ja 😀 Tusen takk! God påske til deg også 🙂

 3. Gleder meg til innlegg om gode øvelser for rumpa! Snart sommer nå 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *