SOMMERKLAR KROPP – 5 TIPS

 523327_10151229340061830_1471229878_n
Sportsbh

Nå er det mai måned, det betyr snart sommer og varme og ikke minst – tid for stranda ! Er du klar for å ta beachen med storm? 😉

1. Gjør kroppen klar med tung styrketrening og svett ut slaggstoffer. Legg gjerne inn sirkeltrening og supersett i treningsøktene dine for å få svetten til å sile. Huden din vil se mye bedre ut, samtidig som du bygger muskler og brenner fett !

2. Drikk nok vann! En sunn hud og kropp krever nok væske. Sørg for å gi kroppen nok av det den trenger for å fornye celler, holde fordøyelsen igang og for å opprettholde væskebalansen.

3. Få i deg grønnsaker og unngå junk. Helt logisk, egentlig. Kroppen ser ikke bedre ut om vi inntar drittmat. Grønnsaker derimot, tilfører kroppen næring og vitaminer.

4. Start dagen med frisk luft og grønn te. Får du en god start på dagen er det større sjanse for at resten av dagen blir bedre. Frisk luft og sollys gir d-vitamin til huden vår, og grønn te tilfører antioksidanter til systemet.

5. To intervalløkter i uken vil gi kroppen et beachboost. Kortintervaller setter fart på systemet og vil gi deg raske resultater om du er flink med kosten og hvilen. 20/10  og  30/30 sprintdrag er heftig shit, men utrolig raskt og effektivt! Kjør 8-12 drag og shwop, så er du ferdig. To økter i uken holder i massevis 🙂

Let’s do this!! 😉

5 comments
  1. Flotte tips! 😀

  2. Hei! Klar sol og varme, men kroppen er vel ikke fult så klar ennå! Hva menes med 30/30 og 10/20?
    Tar til meg alt jeg lærer av deg! Apropos bikini, hva syntes du er «tillatt» på stranden her hjemme? Med tanke på underdel!
    Klem!!

  3. Hei Julie!
    Tusen takk for gode tips.
    Jeg bare lurte på en ting – hva mener du om 20/10-intervall før frokost på morgenen?
    Som du selv også skriver, har dette ingenting å gjøre med at jeg tror jeg forbrenner mer fett før frokost, men av praktiske årsaker -samt at jeg har veldig lett for å få sting hvis jeg løper rett etter jeg har spist.
    Og mener du det viktig å spise rett etterpå isåfall, eller kan man vente til lunsj (11-tiden) ?
    Skjønner at dette er fra person til person, og jeg har gjort dette flere ganger, men bare lurer på hva du mener om det generelt 🙂

  4. Heihei! Hvilken farge er det på den sports bhen?

    1. Fargen heter «white/print» 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *