#100HAPPYDAYS

IMG_9935

blogg 201422-001

Jeg leste på bloggen til Helene om en utrolig bra challenge – #100happydays
Den går rett og slett ut på å gjøre noe som gjør deg lykkelig i hundre dager på rad. Det er så fort gjort å sette seg selv og egen lykke i siste rekke etter jobb, trening, skole og andre ting som opptar tiden vår. Personlig så har jeg en tendens til å få dårlig samvittighet hvis jeg bruker tiden på noe unyttig som jeg liker, fordi jeg føler det er ufornuftig. Det er jo det det ikke er! Det er en ekte invistering å bruke tid på seg selv, og på ting som gjør oss glade. Ikke nødvendigvis ting som er nyttige eller fornuftige.

Det er slutt på å droppe koselige ting og gjøremål, det lille ekstra som får frem godfølelsen og smilet. Dette syns jeg vi skal gjøre for oss selv!

Når jeg skulle komme frem til denne listen så var det tre ting som poppet frem først. Jobb, blogg og å få orden i huset. Jeg tror det er så typisk oss mennesker, eller kanskje bare meg, at man tror at penger, orden og suksess er det som gjør oss lykkelige, fordi det gir oss følelsen av å være vellykket. Jeg tenker at jeg må lære meg å ikke basere lykken min på hvor bra jeg presterer, hvor mye jeg tjener og hvor ryddig og fint huset er. Livet er jo SÅ mye mer! Note to self.

IMG_9936-001
Antrekk; T-skjorte 65 kr // Tights 25%  (adlinks)

Her er min lille lykkeliste (etter at jeg fjernet de ovenfor);
– ha kvalitetstid med venner og kjæreste, uten å gjøre noe spesielt
– lange, dype samtaler med de jeg er glad i
– reise og oppleve
– lære noe nytt og spennende
– gjøre noe jeg ikke har gjort før, både små og store ting
– sole meg på terassen og lese bøker
– se på serier på netflix
– gå rolig tur i sola og høre på musikk
– gå å kikke i butikker
– bake eller prøve nye oppskrifter
– se sminkevideoer og vlogs på youtube

Små og store  ting somverken gjør lommeboka tykkere eller huset mer ryddig. Dette er rett og slett pure lykke ! Tar du denne utfordringen, gjøre noe som gjør deg lykkelig hver dag i hundre dager? Husk; det trenger ikke ta mye tid eller koste penger!

Del gjerne!
error

One Thought on “#100HAPPYDAYS

  1. Det var en god idee.Jeg vil være med på det 🙂 gleder meg allerede til å sette opp en liste for meg selv! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation