FOR MYE MUSKLER ?

Om du er jente å trener, har du fått høre at du er mandig, ikke må bli for stor eller at du bruker for mye tid på  trening ? Jeg leste et innlegg om nettopp dette i går, 10 ting du ikke skal si til en fitnessjente. Jeg kan snakke for meg selv; jeg syns det er utrolig unødvendig å fortelle andre hvordan de bør se ut, det vet dere allerede. Man kan mene så mye man vil men det er ikke alt man trenger å si. Dessuten så ser jeg og de fleste andre jenter med muskler, mindre muskuløse og «mandige» ut med vanlige klær fremfor singlet med bryterrygg og tights.

IMG_9804-001

Jeg er stolt av hvert eneste gram med muskler på kroppen min, uavhengig av hva andre måtte syns. Jeg har jobbet for dem og jeg vet at de ikke kommer av latskap eller fordi jeg har vært sløv. De er et bevis på dedikasjon, og derfor går jeg med hevet hode, noe jeg syns alle bør gjøre. Om jeg ønsker å bli større er opp til meg, og ikke noe noen andre har noe med. Jeg bærer musklene mine med stolthet, og jeg vet med meg selv at jeg kan se ut som en skikkelig jente om jeg bare vil !

Det at man skal «være forsiktig så du ikke blir stor» er jo egentlig bare tull uansett. Det er ikke slik at om du tar et sett ekstra med bicepcurl så vokner du tilfeldigvis opp som hulken dagen etter. Man blir ikke stor ved en feitakelse… Det er det som gjør det galt å kommentere jenters/andres muskelmasse – man har jobbet for det, så vi trenger ikke å bli fortalt hvor mye muskelmasse man har til en hver tid. Det er vel egentlig så enkelt; har du problemer med min muskelmasse, skaff deg mer av din egen eller ikke bry deg 🙂

Litt mindre skremmende på dette bildet enn det over, eller hva?

BB topp // Shorts (adlinks)
IMG_9659

Del gjerne!
error

3 Thoughts on “FOR MYE MUSKLER ?

  1. Det er flott med sterke jenter synes jeg. Det viktigste er at en er glad og tilfreds med egen prestasjon. Selv trener jeg for å styrke skuldre og rygg som er veldig viktig at fungerer i min hverdag. Bare så det er sagt: » du er ei nydelig, sunn og stetk jente , godt forbilde for oss alle! «

  2. anette on juni 25, 2014 at 10:17 pm said:

    Du har så fin blogg:)
    Æ e fast læsar! Fikk nættopp en kommentar fra ei vænninna i dn «nu må du ikkje bli størrre» sjangern. Vældi frækt, å æ blei førnærma! Men æ trur ikkje ho sjønt heilt ka ho sa. Sjøl e ho åvervækti, men æ har aldri kommentert d. Ja, du sjønn:)

    • det syns jeg ikke du skal bry deg om Anette! de fleste vet at det tar tid å bygge muskler, og unsett er det DU som skal være fornøyd med kroppen din og hva andre mener betyr ingenting 🙂 Stå på!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation