VIDEO; VEKTBELASTNING PÅ TRENING

God onsdag folkens !
I denne ukens videoblogg snakker jeg om dette med å tilpasse vektbelastning på trening. Dette er veldig avgjørende for dine treningsresultater! Er du i tvil om at du presser deg nok? Da gjør du mest sannsynlig ikke det.

Del gjerne!
error

2 Thoughts on “VIDEO; VEKTBELASTNING PÅ TRENING

  1. Kjersti on juli 9, 2014 at 5:19 pm said:

    Inspirert av dine kloke ord, dro jeg på trening og gjorde akkurat som du sa: økte antall kilo eller repetisjoner slik at jeg virkelig måtte jobbe på de to-tre siste repetisjonene. Hvis man skal bli større og sterkere, er man nødt til å utfordre kroppen slik at den skjønner at den må utvikle seg! Man vet det jo egentlig så altfor godt, men av og til må man minnes på hvor viktig det faktisk er. Så tusen takk, Julie. Du inspirerer og motiverer som alltid 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation