BOOTYKILLER

Jeg bare MÅ dele ei økt med dere som jeg hadde forige uke. Jeg var støl i rumpa i 3-4 dager etterpå og det var uten tvil den beste økta på lenge. Anbefales å testes ut ! Den så slik ut; Jeg startet med dynamisk tøying av hoftebøyere, lår og rumpe, samt 2 sett og 15 reps med glutebridge uten vekt.

♥ Splittknebøy med stang  3 x 10
♥ Bulgarsk utfall 3 x 12 i supersett med hipthrust 3 x 15
♥ Glute kickback i kabel 2 x 15
♥ Smal beinpress med høy beinstilling 12-15+3x (myoreps)

Både i splittknebøyen og utfallen hadde jeg beinet langt frem og gikk dypt ned. Og selvsagt – fult fokus på å stramme rumpa under hele utførelsen av alle øvelsene. Denne var en real killer!! Om du ønsker mer fokus på bakside lår enn fremside så kan du f.eks bytte ut enten splittknebøy eller bulgarsk utfall med rumensk markløft med hantler eller stang. Enjoy! 😉

Lignende tights // Topp (adlinks)

IMG_9802

Del gjerne!
error

2 Thoughts on “BOOTYKILLER

  1. Marie on juli 15, 2014 at 12:29 pm said:

    Jeg testa denne økta i dag, bare bytta ut kickback med rygghev m/vekt og kjørte litt leg curl og leg extention – jeg er støl allerede!! Skal absolutt gjentas så takk for tips

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation