VIDEO; DAGBLADET

Noen fikk kanskje med seg at jeg var med i dagbladet i går. Håper for Guds skyld dere fikk med dere saken og ikke de grusomme bildene. Selve saken har jeg skrevet om tidligere, og det kan du lese her. Den mer fullstendige versjonen av intervjuet ser du forresten på dabladet på nett.

Del gjerne!
error
4 comments
  1. Tror de har fjerna hele artikkelen nå 🙂

    1. skulle gått an å slette aviser i papirform 😛

  2. Hvorfor vil du ha den slettet??:) jeg har ikke fått med meg noe.. HV habdlet saken om, og hvordan ble du fremstilt??:)

    1. det jeg sa var i og for seg ok, men bildene var de verste. Midsiden var fylt med bilde av meg, og nesten ingenting av det jeg hadde sagt ble med. I tillegg var overskriften veldig missvisende. «treningen du blir SYK av» eller noe i den duren der.
      Du gikk ikke glipp av noe, for å si det sånn;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *