VIDEO; BOOTY KICKBACK

God mandag alle sammen !
Håper dere har hatt en fin helg 🙂

Jeg snakket litt om en ny vri jeg hadde prøvd på en bein/rumpetrening forige uke, og her ser dere video av den. Rett og slett noe så enkelt som fremmoverlent kickback i kabel. Vanligivis står jeg på en step og er oppreist i ryggen når jeg kjører denne, men enkelte dager er det vanskeligere å få kontakt med musklene. Denne vrien funket hvertfall for meg !

På denne typen øvelser som isolerer en spesiell muskel pleier jeg å kjøre med relativt lett vekt slik at jeg utfører øvelsen kontrollert hele veien, og med mange reps. Gjerne myoreps for å tyne ut det siste. Prøv !

Tightsen (highwaist anti shake) jeg har på meg er forresten på tilbud, sammen med andre i samme type med forskjellig detaljer og farger. Sjekk ut her 😉

Del gjerne!
error

2 Thoughts on “VIDEO; BOOTY KICKBACK

  1. Anette Korneliussen on juli 29, 2014 at 8:47 pm said:

    Æ prøva heilt førtvilt å få tell den øvelsen dær, men syns ikkje æ får særli kontakt me rumpa, nån tips? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation