VIDEO; BOOTY KICKBACK

God mandag alle sammen !
Håper dere har hatt en fin helg :)

Jeg snakket litt om en ny vri jeg hadde prøvd på en bein/rumpetrening forige uke, og her ser dere video av den. Rett og slett noe så enkelt som fremmoverlent kickback i kabel. Vanligivis står jeg på en step og er oppreist i ryggen når jeg kjører denne, men enkelte dager er det vanskeligere å få kontakt med musklene. Denne vrien funket hvertfall for meg !

På denne typen øvelser som isolerer en spesiell muskel pleier jeg å kjøre med relativt lett vekt slik at jeg utfører øvelsen kontrollert hele veien, og med mange reps. Gjerne myoreps for å tyne ut det siste. Prøv !

Tightsen (highwaist anti shake) jeg har på meg er forresten på tilbud, sammen med andre i samme type med forskjellig detaljer og farger. Sjekk ut her ;)

Del gjerne!

2 comments

  1. Anette Korneliussen

    Æ prøva heilt førtvilt å få tell den øvelsen dær, men syns ikkje æ får særli kontakt me rumpa, nån tips? :)

Legg inn en kommentar

Du kan bruke følgende HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>