MAKE IT A LIFESTYLE

Jeg følger Nathalia Melo på facebook, og i dag kom jeg over en status hun skrev om å gjøre trening og sunt kosthold til en vane. Det var som om jeg skulle skrevet det selv. Trening og sunn mat kan bli en naturlig del av din hverdag, og på den måten vil det på sikt bli like naturlig å dra på trening som det er å pusse tennene.

En sunn livsstil kan være hardt å komme i gang med, men det er et under hvor vanedyr vi mennesker er. Med en gang vi er vant med å gjøre noe så blir det mye enklere. Jeg vasker og henger opp klær flere ganger i uken, og det som en gang var et ork har blitt en vane som jeg ikke kvier meg for å gjøre.

Det handler om å bestemme seg for at dette vil du ha inn i hverdagen din. Du må bestemme deg for at du skal endre rutiner og gamle vaner. Når trening har blitt en del av livsstilen din så finnes det ikke lenger en unnskyldning som heter «jeg har ikke tid», fordi du prioriterer det fremfor andre ting.

Mine tips til deg er;
♥ Tenk over det. Om du må trene resten av livet, er det egentlig så ille? Du gjør kroppen din en tjeneste hver gang.
♥ Sunn mat fremfor junk i hverdagen, har du tenkt på at det faktisk kan smake himmelsk godt? Legg opp til trivsel både med kosthold og trening !
♥ Du som har mulighet til å hindre at kropp og sinn forfaller – grip den! Du har makta over kroppen din, og du bestemmer selv hvordan du vil se ut og hvordan du vil fungere.
♥ For hver treningsøkt og hvert sunne måltid har du invistert i din egen helse, og det i seg selv bør du være glad for at du gjør.
♥ Ikke tenk for komplisert. En øl i sola betyr ikke at du har en dårlig livsstil. En treningsøkt i uka mindre enn vanlig ødelegger ikke alt. GENERELT næringsrikt kosthold, bevegelse og TRIVSEL  er det det handler om !

Tights // BetterBodies sportsbh på tilbud (adlinks)IMG_0375

Del gjerne!
error

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation