BOOTYMANDAG – UTFALLVARIANT

20140719_125204
Tights på tilbud ! // BB topp // Sko (adlinks)

Har du ikke prøvd denne så anbefaler jeg deg å prøve NÅ !
Jeg ble inspirert av Kristina til å prøve dette da jeg var på ferie for en stund siden. Jeg kjørte bulgarsk utfall i slynge og det falt virkelig i smak! Det setter større krav til stabilitet og balanse enn vanlig bulgarsk utfall, og det brenner godt i stumpen. Dagens rumpetips fra meg er derfor- prøv bulgarsk utfall i slynge!

Du kan f.eks kjøre droppsett. Start med ganske tung vekt, ta så mange reps du klarer, slipp vektene og fortsett uten. Eller myoreps; start med 12-15 reps eller 20-25 reps. Vent 4 sek, kjør 3 eller 5 til, 4 sek pause, 3 eller 5 reps til. Osv til det sier stopp. Da snakker vi muskler i fyr og flamme!! Lykke til ;)

Del gjerne!

6 Thoughts on “BOOTYMANDAG – UTFALLVARIANT

  1. Ann Støwer on august 4, 2014 at 9:53 am said:

    åååå den så digg ut.. Bare så synd at det ikke er slynge der jeg trener…

  2. SATAN den der svir. Bulgarsk utfall er hatøvelse nr. 1 :(

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation