CELLULITTFRI – 5 TIPS

271854-11-1362935268341

Jeg kan ikke tro at jeg faktisk skriver den overskriften. Det trodde jeg ikke kom til å skje. Men – hvorfor ikke. Vi lurer jo på det alle sammen… Et verdensproblem som alle vil løse. Cellulitter er rett og slett resultatet av fett, dårlig bindevev, blodsirkulasjon og avfallsstoffer. Ikke skumlere enn det (men likevel skummelt nok…).

Så, hvordan hanskes med dette?

1. Tung styrketrening.
Boom. Sjokkert? Det første steget mot cellulittfri kropp er tung styrketrening, muskelmasse under spekket for å si det rett ut.

2. Redusere fettprosenten.
Enda et boom. Mer muskelmasse og mindre fett vil naturligvis resultere i mindre cellulitter. Men, noen har mer gener for cellulitter enn andre (kremt) og kan ha cellulitter selv om fettprosenten er tålig lav. Er du en av dem, les videre.

3. Renske opp i kostholdet.
Avfallsstofffer har innvirkning på huden. Ting som alkohol, sukker, koffein og også tilsetningsstoffer er ting man bør kutte ned på om man ønsker å forbedre huden. Drikk mye vann og spis ren mat, da gjør du huden og kroppen din en tjeneste som vil syns på utsiden.

46563_Rumble_Roller_30CM_x_12_5_CM_14. Massasje.
Say what?? Jepp, økt blodsirkulasjon kan absolutt hjelpe på cellulittene. Selv har jeg kjent at rumpe og lår er iiiiskalde etter en gåtur ute, og dette er et tegn på dårlig blodsirkulasjon til disse områdene. Bruk en masssjerulle eller få kjæresten til å kna deg litt hver dag 😉

5. Beveg deg mer.
Her slår vi sammen både punkt 1, 2 og 4 som begge vil resultere i lavere fett%, strammere utseende og høyere blodsirkulasjon. Ikke et sted for cellulittene vil like seg !!

Let’s do this !!! 😀

271854-11-1362935461613

Del gjerne!
3 comments
  1. Kan man bli kvitt celulitter når de først har kommet?

    1. Ja, selv har jeg klart å redusere dem i en periode hvor jeg var veldig nøye med kostholdet og jevnlig aktivitet og massasje.
      Men at alle blir borte, det tror jeg ikke er mulig 🙂

  2. Jeg ble faktisk kvitt alle mine i en periode der jeg kombinert med trening og en aktiv jobb gikk ned nesten 20 kg! Kostholdet var dessverre ikke mye å skryte av.. Cellulittene kom dog tilbake sammen med kiloene etter diverse barnefødsler.. bah..! Men nå skal jeg jammen forlange massasje på rumpen hver kveld! 😀 Har samme problem som deg med iskald rumpe og lår og dårlig blodsirkulasjon vet jeg at jeg har 🙁 Men der også hjelper trening en hel del for min del!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *