DETTE GJØR LØPETUREN BRA !

Jeg er ingen erfaren løper enda, men jeg har fått litt erfaring i forhold til bekledning og hva som kan optimalisere prestasjonen min når jeg løper. Ting som distraherer eller plager en underveis kan fort gjøre at turen føles lengre enn den er. Her kommer mine tips! Kanskje du har noen tips til meg og? Del i kommentarfeltet 😀

blogg 201427

♥ Det viktigste for meg er musikk på øra, uten tvil.
Uten musikk kommer jeg ikke langt før alle tankene om at jeg ikke orker fyller hodet. Min kjære kom hjem med en mobilbeholder til meg forrige uke (så jeg slapp å svette ut mobilen ved å ha den i linninga på tightsen). Den festes rundt armen og har plass til mobil og nøkkel. Ledningen til headsettet har jeg på innsiden av toppen så den ikke dingler rundt. X-life har en samme for Iphone. Om du trenger musikktips – Sjekk ut workout lista mi på spotify.

♥ En annen enormt viktig ting – tights som ikke må dras opp eller justeres underveis
2xu og Skins har blitt mine faste løpepartnere. De er såpass stramme at de holder seg oppe og de klemmer ikke på feil sted. Kompresjonstights er med andre ord det jeg sverger til når det kommer til løping, uten tvil.

IMG_0524

♥ En løs topp eller t-skjorte som ikke må dras ned eller justeres underveis
Du har kanskje prøvd å løpe med en trang singlet som kryper opp under ørene etterhvert som du løper? Den følelsen er ikke god. Heller stressende. Jeg foretrekker litt luftige overdelen som «danser» fint rundt kroppen uten å stramme noe sted. Denne toppen er genial. Den er også litt lang slik at det går litt nedover rumpa. Hvis man da har en litt «føle seg dvask dag» så er det en fordel at rumpa er litt i skjul.

♥ Gode sko
Jeg er heldig som aldri har hatt noen form for vondt eller skade i ankler eller knær. Jeg har faktisk aldri trokket over! Skoene jeg bruker for øyeblikket er et par fra Puma med litt demping i hælen, men ikke mye. Jeg bestilte meg nye løpesko i helgen, så de skal jeg vise når jeg får dem. Det er hvertfall viktig å ha en sko som passer deg.

♥ Bh med kryss-stropper eller en god sportsbh
Trenger jeg egentlig å si noe mer? Stropper som detter ned på skuldrene blir mega irriterende på ett eller annet tidspunkt.

♥ Sokker som ikke går noe sted
Generelt egentlig – bekledning som flytter seg når man løper er utrolig irriterende. Ankelsokker kan jeg bare glemme. Jeg bruker alltid lange sokker med god strikk når jeg skal løpe, så er jeg kvitt hele problemet med at de sklir ned.

IMG_0532

Del gjerne!
error
6 comments
  1. Det var mange fine tips, men ikke ti ville hester hadde fått meg til å løpe, jeg løper kunn om jeg blir angrepet av veps, og da løper jeg å hyler samtidig…lykke til med løpinga , jeg beundrer deg og alle som løper. 🙂

    1. hehe jeg tenkte slik før, men når man bare har prøvd noen ganger så er det ikke så galt syns jeg 🙂 Det blir bedre og bedre 🙂

  2. Herlig 🙂 Skoene foretrekker jeg faktisk harde 😉 Myke sko er overkill for anklene mine!

    1. ja, det er vel en fordel for å unngå overtråkk, eller hva syns du om det? 🙂

  3. Gode råd, tusen takk! Og helt enig i alle! Vil bare i tillegg minne om å samle håret godt. Slik at feks ikke hestehalen glir ut, eller annet hår kiler. Fortsatt god løping til alle!

    1. Oh yes! ! Hår i munn og øyne føyer seg lett inn i rekka her 🙂 takk for tips! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *