MED MOTSTAND BLIR VI STERKERE

th

Et av mine favorittsitat: «A smooth sea never made a skillful sailor»
Jeg har den instillingen til livet at jeg vil lære av feilene jeg gjør og det vonde og dumme som skjer. Dette gjelder også i trening, diett og jobbsammenheng. Om noe skjer som man ikke ønsket, hvorfor ikke ta lærdom av det?

Om det hadde vært lett å nå et mål så hadde alle vært på målstreken.
Jo mer motbakke man møter og jo mer motstand man får, så lenge man velger å holde ut og prøve på nytt så blir vi sterkere og bedre. Jeg kan bruke meg selv som eksempel. Jeg sliter med at kroppen min binder veldig fort vann av småting, og i mange år har jeg hatt en vekt som kan variere med 2-3 kg fra dag til dag pga vannsamling i kroppen. Dette har vært tøft for meg psykisk, men jeg blir stadig flinkere til å takle det. Jeg har lært at jeg går ned i fettprosent selv om vekten til tider kan gå oppover og oppover før den plutselig dropper igjen, og jeg har lært å holde meg til kostplanen selvom vekten svinger. Jeg lærer kroppen min å kjenne bedre og bedre for hver dag, rett og slett fordi den til tider er umulig og vrang.

Om du møter motgang, enten om det er på trening eller på diett, brett opp ermene! Av motstand kan vi lære, og i motstand blir vi sterkere.

 

1 comment
  1. Du har så rett! Dette trengte jeg å høre etter en skikkelig dårlig uke forrige uke hvor alt føltes som et slit og jeg bare ville gi opp hele greia. Men jeg har kommet så langt og livet går i bølgedaler, det er virkelig i motstand vi blir sterkere! Nå føles alt bedre og jeg er motivert som aldri før, deilig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *