FREDAGSTIPS !

Da var det fredag igjen, dere !
Det ble ufrivillig fri fra pt-timer for meg i dag. Shapes østsia skal nemlig pusses opp i helgen, så senteret stenges. Jeg må innrømme at det er litt deilig og, det har gått i ett denne uken. Da kan jeg kose meg med ukesrapportene på sofaen hjemme istede, og nyte kaffikoppen lenge og vel 🙂

Denne uken har jeg snust litt rundt for å finne noe ny inspirason og spennende artikler. Nick Tumminello, som faktisk er i Norge nå på Afpt sin convention (skulle gjerne vært der!), har utrolig mange spennende og lærerike artikler om veldig mye forskjellig innen trening. Det går fort noen timer når jeg først stikker innom siden hans, og også youtube kanalen. Han er veldig nytenkende og gir meg stadig noen aha-opplevelser. Samme med Bret Contreras – the glute guy.
Et tips til deg om du leser mye på nettet; sjekk datoen på når det er skrevet! Det kommer nye artikler hele tiden, så mest sannsynlig har det kommet noe nytt om temaet om artiklen er fra 2005 😉

Genser // Tights (adlinks)
IMG_0560

En annen anbefaling jeg har til dere er boken til Martin Norum og Benjamin Christensen, «Bygg muskler«. Det er en stund siden den kom ut, men den inneholder enormt mye bra oppdatert info som er gull å vite når man er interessert  i resultater. Den er enkelt skrevet og veldig informativ. Jeg vil også si at den gir svar på ting det generelt er mye snikksnakk og myter om. Blant annet spørsmålet om hvordan man skal trene styrke når målet er å brenne fett, samt hvilke cardio som er mest effektiv, for å komme med eksempler. Generelt – en veldig informativ og smart bok med oppdatert info. Anbefales !

Del gjerne!
error
2 comments
  1. Litt off-topic spørsmål her! Haha, husker du hvor du har kjøpt det saue/lammeskinnet som ligger på sofaen? 🙂

    1. Det er fra ikea:) elsker dem! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *