LØPETIGHTS OG AVREISE

IMG_0662 IMG_0664

God fredag folkens !
Endelig kan jeg puste ut etter en utrolig hektisk uke. Jeg har tatt meg fri i dag fordi jeg skal reise innover mot Oslo for helgen. Jeg kjenner det kribler i magen etter å se Helene igjen, og også med tanke på color me rad på lørdag. Tenk det, mitt første løp! Haha, hvem skulle trodd det. Etter som jeg har fått med meg så blir det ikke målt noe tid på løperne, så med andre ord er det ikke det mest alvorlige løpet man kan melde seg på. -Og det passer meg perfekt 🙂 Denne uken har jeg hatt tre løpeøkter, så jeg føler jeg har gjort den innsatsen jeg kan for å forbedre kondisen. Så får vi se da. Jeg har ikke trent så mye i oppoverbakker så der kunne jeg forberedt meg bedre. Men hey – jeg har jo aldri løpt før så jeg sier meg innmari fornøyd med det jeg har gjort !

Jeg har testet litt forskjellige tightser til løpeøktene denne uken, og to av de nye modellene fra Rohnisch (som heter noe så fint som Tina og Keyla) har faktisk bestått testen. Jeg har jo høye krav til passform når jeg løper vet dere, og disse to funket faktisk fjell, selv om det ikke er snøring i livet. På bildene har jeg på meg Tina og den er favoritten på grunn av fargen. Når man løper så er det jo klart av rumpa hopper litt, da er det greit med noe tight som holder ting litt på plass 😛 Er ikke toppen min fresh forresten? En av mange dødsfine nyheter fra better bodies 🙂 Ah, I’m in love.

Jeg tar med meg Ipaden i helgen, så oppdatering skal dere få. På lørdag blir det nok også en del oppdateringer på facebook og instagram også 🙂  God fredag ! Vi snakkes i Oslo 😀

Del gjerne!
error
1 comment
  1. Better Bodies had så utrolig mange fine nyheter! Spørs om jeg ikke bare MÅ ha noe nytt 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *