BACK TO REALITY

BOOM så var det mandag igjen, gitt !
Det var LITT heftig å stå opp kl.06 i dag, men hey – det tyder vel bare på at helgen var bra! Jeg er på plass på Shapes og er godt i gang med arbeidsdagen. Jeg skal være vikar i resepsjonen i dag i tillegg til å ha pt-timer, så hele dagen blir tilbringet på gymmet. En kickstart på arbeidsuka med andre ord. Klager ikke !
IMG_2426

Som dere sikkert har forstått så var helgen helt fantastisk moro. Jeg har storkost meg i det beste selskapet. Det blir mye moro når bloggerne kommer sammen, samtidig har vi full respekt for hverandres bloggtid og nerding 😛 Mannen til Helene, Mats, var i tillegg superflink følgesfotograf. Før jeg dro hjem i går var planen egentlig å dra innom Haralds gym for en økt, men jeg ble ikke slått i bakken av treningslyst så jeg fikk låne ellipsemaskinen til  Helene istede. Hun rigga meg opp med headsett og ipad så jeg fikk se på serie imens og greier. Full årning!  Godt å få lea’ litt på skråget når jeg hadde fem timer på buss i vente. Det ble dog litt ekstra trim da toget mitt ble kansellert og jeg måtte spurte veggimellom på Oslo S for å rekke buss istede. Phuu! Vel, jeg kom meg hjem til slutt 🙂  Tusen takk til Helene og Mats som har vært så gjestfrie og snille mot meg hele helgen !

Tightsen jeg har på meg er den nye fra Nordic star. Deilig i stoffet og med godterifarget skrift i siden. Når du kjøper den får du med en supersøt rosa drikkeflaske i tillegg, som man kan feste på sekken eller i buksa. Små gleder! Toppen matcher selvsagt. Selv om man trener hjemme så må man da føle seg vel, eller hva ? Jeg har forrsten IKKE fått ny tattis, det er bare en klistertatovering som går av i vask – etterhvert – sies det !
IMG_2424IMG_2433

Del gjerne!
error
3 comments
  1. Ønsker deg en fin uke 😀 kjempe in i nye klær forresten 😀

    1. Tusen takk søta! Ha en fin uke videre du og :*

  2. Kjempe fin i nye klær 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *