JULIE’S CHALLENGE, DAG 1

10days

1.TRE TING DU BRENNER FOR

–  Jeg brenner for at kundene mine skal få resultater og ha glede av treningen sin.
Dette er så viktig for meg hver dag på jobb. Jeg elsker å se et stort smil i kundens ansikt når han/hun oppnår noe de trodde ikke de kunne klare, eller når de forteller hvor glad de har blitt i kroppen sin.

– Jeg brenner for å leve i nuet og sette pris på at jeg lever akkurat nå.
Jeg har studert dette mye den siste tiden og tenker mye på det. Vi mennesker har en tendens til å la livet gå oss hus forbi fordi vi hele tiden stresser med ting som skal skje eller har skjedd. Vi glemmer å observere nuet, og vi går glipp av de små tingene hele tiden. Jeg vil leve nå !

– Jeg brenner for å få mennesker til å se at de har konstant verdi og at man kan elske seg selv, uansett hvor mye man veier, hvordan man ser ut eller hva man presterer. Jeg har veid både 47 kg og 70 kg og var ikke lykkelig med noen av delene før jeg innså at jeg er av konstant verdi som ikke varierer utifra vekt og utseende.

tumblr_mi93zw4zbE1r5tlhko1_500_large-001
Er du med på challengen min? Legg isåfall igjen bloggadressen din så kan jeg lese dine svar! 🙂

 

Del gjerne!
error

3 Thoughts on “JULIE’S CHALLENGE, DAG 1

  1. Endelig en challange som jeg faktisk syntes virket litt interessant! Jeg hiver meg på 😀

  2. Denne likte jeg! Henger meg på 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation