FOUR GOLDEN RULES

Som dere vet så er jeg veldig opptatt av å ha et avslappet forhold til trening og mat og skriver mye om hvor viktig det er å ha det bra. Oppi alt dette «gylden middelvei» snakket mitt har jeg noen andre regler jeg følger for å bevare en sunn livsstil. For om man er ærlig så er det ikke alltid det frister å dra på trening eller spise en sunn middag istede for grandiosa, og man kan jo bli fristet til å flyte litt vel godt på denne «det er viktig å ha det bra» greia… Eller hva? Dette er mine gyldne regler;
blogg 201428

♥. ALDRI – ALDRI -ALDRI GJØR TING I TVANG ELLER I SINNE MOT DEG SELV
Dette skrev jeg i innlegget om dårlig samvittighet. Jeg utfører ikke EN eneste treningsøkt fordi jeg har spist noe jeg ikke burde eller trent for lite. Straffetrening og sulting er to ting jeg aldri gjør. Dette er for å bevare min egne psykiske helse og fordi jeg er venn med kroppen min og vi jobber i team.

♥. VÆR ÆRLIG MED DEG SELV.
Jeg kjenner forskjell på fraværende treningslyst som følge av at kroppen og hodet er sliten, og fraværende treningslyst som følge av at jeg er lat og giddalaus. Dette er to forskjellige ting. Om man ønsker resultater er det svært viktig å kjenne forskjell. Treningslyst skal selvsagt være der, men enkelte dager er tunge. Enkelte dager må man rett og slett ta seg i nakkeskinnet fremfor å bli på sofaen. Er du sliten fordi du er giddalaus eller fordi du har presset deg for hardt? Min gyldne regel er: vær ærlig med deg selv. Gi deg selv et dytt bak når du trenger det, og gi deg selv treningsfri når du trenger det.

♥. VIT HVA DU VIL OG HANDLE DER ETTER
Dette går litt i det samme som punktet over. Jeg vet at jeg vil bygge muskler, derfor velger jeg å dra på trening selv om det av og til ikke frister. Kjenner jeg at jeg trenger hvile så velger jeg det fremfor trening. Ta valg som stemmer overens med det du har bestemt deg for å oppnå.

♥. ALDRI – ALDRI- ALDRI LEGG SKYLDEN PÅ ANDRE
Ditt liv er DITT ansvar. Ingen andre kan oppnå ting for deg. Om du ikke oppnår det du ønsker så er det du som må gjøre noe. Du er ikke et offer, du er din egen sjef. Om du ikke liker slik ting er i dag, gjør noe med det.

Topp // Skins tights (adlinks)IMG_0472-001

1 comment
  1. Det er så inspirerende å lese det du skriver. I dag måtte jeg ta meg i nakkeskinnet å gå på trening, selv om undskyldningene stod i kø for å få meg til å la vær. Takk for enda et bra innlegg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *