VI HAR GODT AV Å KJEMPE LITT

Jeg er en markløftperson med stor M, uten tvil. Selv om knebøy er den første øvelsen jeg startet med da jeg begynte å trene (i smith maskin vel og merke) er det markløft som er og blir min favoritt og min sterkeste øvelse. Knebøy har jeg liksom alltid måtte slite litt ekstra med. Jeg trente lenge, lenge, lenge og vel før jeg bikka 90 kg i maksløft, og jeg husker alle persingene etter det. Hver eneste 2,5 kg økning var en skikkelig personlige seier.

Nå er jeg ikke like sterk som jeg var, men jeg har bestemt meg for å ta opp kampen med knebøyen igjen. Når det er ting som går tregt og som krever tålmodighet så er det fort å droppe det. Jeg regner med du har en eller to øvelser som dukker opp i hodet ditt nå? Jeg syns du skal øve på dem. Sett deg mål og kjemp. Det er klart det gir mestring å nå et mål i øvelser du er god i også, men ingenting er som å virkelig kjempe og jobbe knallhardt for å klare noe. Slik er det for meg og knebøyen og jeg er klar for en ny kamp. Vi har godt av å jobbe litt hardt, få litt motgang og jobbe enda hardere. Utfordre deg selv – jobb med svakhetene og ikke bare det du allerede er god i !

IMG_9845

Denne better bodies tightsen er på tilbud til kun 499 kr nå, det er virkelig et kupp! Min farge er utsolgt, men du finner mange andre farger her. Beltet gir lett støtte til  korsryggen og øker buktrykket. Det festes enkelt med borrelås. T-skjorten er en av høstens nyheter og du finner den i flere farger.

God tirsdag folkens ! IKKE VÆR REDD FOR TING SOM KREVER MER AV DEG ! 😉
IMG_9848

2 comments
  1. Det er så sant !! Har samme problemet der, liker ikke øvelsen, men har slitt mye også pgr av bekkenet! Men i dag var jeg jaggu oppi 60kg igjen 😀

    1. det er litt ekstra moro da!! 😀 bra jobba 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *