UTETRENING OG ENKEL FROKOST

På tirsdag ble jeg med ei venninne på Tabata på et sted som heter Ravnedalen her i Kristiansand. Et utrolig nydelig sted som jeg absolutt kommer til å tilbringe mer tid på i fremtiden. Jeg fikk ikke tatt bilder under selve økta (greit at jeg er blogger, men jeg har en kleinhetsgrense når det kommer til bruk av kamera likevel) men det var utrolig deilig å trene i frisk luft! Det inspirerte meg til å ta med kundene mine ut, så det gjorde jeg på jobb i går. Intervaller og sirkeltrening ute er virkelig undervurdert og det kan bare være digg å komme seg ut av gymmet til en forandring. Alt man trenger er en matte og egen kropp, så kommer man langt. Mener du at du ikke får trent uten utstyr? Du har da en kropp som kan brukes til så mangt 😉  Mer om det i et annet innlegg!

wpid-snapchat-20140902071905.jpg

Over til noe annet… Sunn mat kan fort kompliseres. «Jeg vet ikke hva jeg skal spise!» hører jeg støtt og stadig. Sunn mat trenger absolutt ikke være vanskelig. Det jeg ser etter når jeg velger f.eks. frokost er følgende: 1. Metter det lenge? 2.Inneholder det næring som kroppen min trenger? 3. Smaker det godt? Er svaret ja så går jeg for det! Frokosten i går ble rett og slett en skål med mager kesam, litt cottage cheese, kokosmelk, søtning, eple og mandler. That’s it. Proteinrikt, godt fett, vitaminer og mettende. Perfekt start på dagen sammen med en stor kaffikopp!

Ha en fin torsdag! ♥

IMG_0702

3 comments
  1. Hi. Jeg lurer på hva forskjellene på sukirn er. Vi har jo vanlig» sukrin også har vi sukrin gold, sukrin + og sukrin melis. Hva bruker man i kake, baks og på grøt osv, blir så forvirra :/ håpe på svar:D

    1. heisann !
      Det kan jeg lage et innlegg om, så får du en hel oversikt 🙂 Legger det ut på bloggen på søndag 🙂

  2. Tuuusen takk!!:))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *