WHEN NOTHING GOES RIGHT

IMG_9732

Dere gjetter virkelig ikke hva jeg klarte i går…
Jeg var ferdig på jobb og handlet på kiwi før jeg dro hjem. Satte tilbake handlevogna, satt meg i bilen og kjørte av sted med varene bak i bilen MED ÅPEN DØR… (Jeg har varebil). I første rundkjøring seilte selvsagt alle matvarene ut  i veien. Jeg var ute på e18 og måtte derfor kjøre et stykke og tilbake for å hente varene. Soyasaus var eksplodert over absolutt ALLE matvarene, og det var mat for 900 spenn så du kan tenke deg selv. Kesam og kikkoman i en salig blanding, mitt i rundkjøringa.

Jeg er en veldig positiv person og blir sjeldent sint, men det var faktisk like før jeg eksploderte. Jeg var så irritert på meg selv at jeg inner ikke ord.

Med kesam og kikkoman oppover armene sto jeg i grøfta å plukka matvarer en etter en mens folk kjørte forbi og glante. Posene var jo selvsagt helt revnet, så jeg måtte samle alle matvarene baki i en haug, og tørkepapir hadde jeg jo ikke. Det var rushtrafikk, på toppen av det hele. Utrolig nok var alt intakt bortsett fra soyasausen og en av kesamboksene. Det er likevel imponerende hvor mye gris det kan bli av de to tingene fordelt i fire handleposer i en grøft.

Jeg var så sint at jeg skrev en melding til Gøran før jeg kjørte hjem om hva som hadde skjedd og at jeg ikke ville prate om det. At det er mulig å glemme å lukke bildøra når jeg alltid husker det ellers. Han kom jo til å se at varene var delvis bulkete og oppskrapa. Det høres kanskje ikke så ille ut men jeg kan faktisk ikke huske sist jeg har hatt en så kraftig reaksjon på en hendelse. Jeg satt i bilen å ristet av sinne helt hjem. Den dagen kan kalles en dårlig dag, level 100.

blogg 201429

Uansett… Poenget med dette innegget er: when nothing goes right, go lift.
I og med at planen egentlig var  å ha treningsfri så dro jeg ikke å løfta men tok meg en løpetur istede. Jeg skal love deg det gikk unna. Jeg holdt 10 km-10,5/t hele veien på 4 km og var omtrent ikke sliten en gang når jeg kom tilbake i bilen. Der snakker vi krefter fra andrenalin. Vi har rævva dager alle man og jeg tenker at det er herlig å ha en hobby som gir meg utløp for frustrasjon, selv om jeg sjelden er frustrert. Trening er virkelig terapi ♥

Helt off topic, men vi må ha en gledesnyhet etter et så negativt innlegg! X-life har helgetilbud på utvalgte varer, både klær, kosttilskudd og tilbehør. Klikk på bildet og sjekk det ut !

1409896943

Del gjerne!
error
2 comments
  1. Jeg måtte selvfølgelig gå inn å sjekke ut tilbudet til x-life og i den forbidelse så lurte jeg på en liten ting! Hva er de største forskjellene på selolje og møllers tran for eksempel? Hvis det er noe merkverdig i det hele tatt da. Prøvde å google, men det var ikke så mye i finne der så kanskje du vet 😀 Selolje virker jo til å være veldig mye billigere i alle fall!

    1. den største forskjellen er at tran utvinnes av fiskelever, mens selolje utvinnes av spekket på sel (grose, i know! :P).
      Selolje tas bedre opp i kroppen og inneholder fettsyren DPA som ikke finnes i fiskeolje, så jeg anbefaler selolje uten tvil !:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *