SLIK FÅR DU EN BRA START PÅ UKEN

IMG_0742

Forrige uke var ikke noe jeg vil gjenta, så nå er jeg klar for en god uke! Jeg sov heldigvis veldig godt i natt, så søvn er hvertfall i boks forløpig. Her er mine tips til deg slik at vi alle sammen kan sette standarden for resten av uka i dag 😀

☺ FRISK LUFT OG BEVEGELSE
Du er kanskje på jobb nå, men en time i frisk luft syns jeg du skal sette av tid til. Jeg har lagt min elsk på tøying på matte ute etter en løpe-eller gåtur. Det gir ny energi på en helt ny måte. Ny, frisk luft i lungene, klarere tanker og bedre blodsirkulasjon. Bevegelse i seg selv er bra for kroppen, men frisk luft er også noe de fleste av oss har godt av å få mer av. Mitt tips er altså- kom deg ut på en liten tur og avslutt med tøying !

☺ PLANLEGG UKEN OG GJØR DET DU HAR BESTEMT DEG FOR
Om du har mange ting du skal få gjort – legg en detaljert plan slik at du har oversikt over alt. Slik unngår du å bli overumplet med ting som du hadde glemt at du skulle gjøre. Få ting føles bedre enn å ha kontroll på det man skal få gjort – og å utføre det. Få oversikt over treningen din med en genial treningsdagbok!

☺ SETT AV TID TIL ME-TIME
Når jeg har hektiske perioder så er jeg fullstendig avhengig av me-time. Tid for meg og med meg selv rett og slett. Har jeg mye å gjøre blir jeg fort stresset opp og jaga i topplokket. En alenestund med musikk på øra eller hay day på Ipaden (kremt) er ofte alt som skal til.

IMG_0734

☺ TA PÅ DEG EN TIGHTS MED PRINT ELLER STERK FARGE
Hæ, hvorfor passet dette punktet inn her? Fordi det er sunt å være litt vågal! Denne nyheten fra adidas er superkul, og om du føler deg usikker på mønstrete tights syns jeg du skal trå ut av komfortsona di. Denne highwaist tightsen er også et godt alternativ. Mønster og farger gjør hvertfall meg glad! Flere glad-tightser finner du her.

☺ START DAGEN MED SITRONVANN ELLER GRØNN TE
Det FØLES bra og man føler seg sunn, så hvofor ikke starte dagen med et glass vann med sitron eller en kopp grønn te? Det er bra for kroppen uten tvil. – Også er det noe med å føle at man gjør noe bra mot seg selv og kroppen.

La oss ha en knall bra uke folkens !! 😀

Del gjerne!
error
2 comments
  1. Takk for gode tips, akkkurat hva jeg trengte. Ha ei flott uke! 🙂

    1. så bra 🙂
      Ha en fin uke du og 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *