VIL DU ALT PÅ EN GANG ?

Hos kunder både online og på senter (og hos meg selv!) er det noe som går igjen. Vi vil alt på en gang. Vi har ei liste med ting vi vil oppnå ASAP. Ned i fettprosent, økt styrke, større ditt og større datt, mindre ditt og mindre datt, utholdenhet, smidighet og generelt sett se bedre ut naken og prestere i alt.

IMG_9871Tights // Sko (adlinks)

Jeg mener at om man har tenkt til å holde motivasjonen oppe så må man fokusere på få ting av gangen, hvis ikke så kortslutter hjernen vår. Et godt eksempel er jo meg selv ute på løpetur; «Oh, nå få jeg bedre kondis! Yee!!»…»nei, vent litt..Nå bygger jeg jo ikke skuldre?? Jeg brenner kalorier som skulle gått til å bygge skuldre!!»

Og hva har vi her…? Ei jente på løpetur som gir alt halvveis før hun mister fokus og dabber av siste halvdelen.

Er det slik du ønsker å ha det med treningen din ? Litt av det og litt av det, også får du aldri helt noen av delene? Det regner jeg ikke med du vil. Har du ei smørbrødliste på ti punkter (som ikke går hånd i hånd) så foreslår jeg at du korter ned til f.eks. max fire punkter, som kan kombineres.  Eksempel: større rumpe, større skuldre, økt styrke i markløft, sterkere mage. Disse fire går helt fint å kombinere.

IMG_9869-002

Også bør du spør deg selv – HVA TRENGER DU EGENTLIG ?
Jeg får ofte kommentarer på hamstringsa mine og jeg vet også selv at de er utviklet nok i massevis. Likevel tar jeg ofte meg selv i å trene mer hamstrings enn forside lår. Vi trener fort det vi allerede er gode på. Det kalles egoboosting. Om vi gjør mindre av det og trener mer på det vi BØR trene på, Vips! Der har vi sikre resultater.

Spør deg selv- hva er viktigst for meg å oppnå her og nå. Alt annet skal du dytte under sofaen for en stund. Konsentrer deg om det du har bestemt deg for og legg energi ned i arbeidet. Etter en stund kan du bytte fokusområde, men her og nå bør du fokusere på det som en viktigst for deg.

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *