AVKOBLING OG FREDAGSMIDDAG

IMG_0493

Enda en arbeidsuke er snart tilbakelagt.
Jeg husker da jeg gikk på ungdomsskolen og så for meg at jeg hadde en 9-4 jobb, en streng sjef og i tillegg ble tvunget til å samarbeide med andre om alt. Jeg klarte ikke tanken på det en gang, og her er jeg. Selvstendig næringsdrivende med mitt eget firma. Jeg har ansvaret hundre prosent og jeg trenger ikke samarbeide med noen, sett bortifra kollegaene mine på Shapes selvsagt, men det blir jo litt anderledes siden vi har hver våre roller. Det er ikke til å stikke under en stol at jeg er og alltid har vært et «one woman show», jeg liker best å styre skuta selv. Det er dog noen bakdeler med denne typen jobb. Blir jeg syk så har jeg ingen vikar. Mailen stopper ikke opp selv om jeg har behov for pause. Det forventes noe av meg hele tiden så lenge jeg er mitt eget varemerke.

Av den grunn er jeg nok litt over gjennomsnittet glad for helgen. Jeg har helt fri fra mailen og senteret på lørdag og søndag (med unntak vel og merke) og disse to dagene er hellige for meg. Det er noe som er utrolig viktig for meg, og som jeg tror er undervurdert når man ønsker å prestere bra i jobben sin. Husk å koble av. Husk å tenke på noe annet i blant. Jeg tror det er fort å brenne seg ut, spesielt i en jobb hvor man kommer tett inn på folk. Husk å sette av tid til deg selv uten noen tanker på jobb og forventninger, uansett hvordan hverdagen din ser ut ♥

IMG_0774

Denne tacosalaten koste jeg meg med forrige helg. En tacosalat med søt vri !
Du trenger: Kinakål ♥ paprika ♥ mais ♥ agurk ♥ mango ♥ karbonadedeig ♥ sjalottløk ♥ tacosaus ♥ ost ♥ vannkastanjer.
Stek karbonadedeigen, sjalottløken og vannkastanjene sammen med tacokrydder. Bland alt sammen og topp med kesam og dressing. Mangoen gir en søt vri. Du kan også bruke eple om du vil 🙂  Jeg hadde en kongeporsjon og lå rett ut på sofaen etter denne middagen, noe som passer perfekt på en fredag kveld sammen med kosebuksa og netflix 😉

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *