FÅ DEG SELV TIL Å TRO

IMG_2388-001

♥ Før jeg går over på dagens bloggtema så vil jeg tipse dere om at tightsen Tina, en av nyhetene fra Rohnisch er på tilbud nå i helgen med 25% avslag. Den er av typen antishake og finnes i fire forskjellige farger. En ting som er digg er når ting holdes på plass under trening, det tror jeg vi alle er enig om! Jeg har fargen grey melange og jeg elsker den. Klikk på bildet mitt og kom til tilbudet 😀 ♥

Så… Believe you can and you’re half way there.
Tror du at du kan nå målet ditt? Tror du at du kan klare noe du ikke har klart før?

Om du er demotivert eller sliter med å holde fokus på målet ditt;
– Skriv ned fem grunner til at du vil nå målet ditt
– Skriv ned tre-fem grunner til hvorfor du kommer til å klare det

Det handler om å så trosfrø i seg selv. På tunge dager på trening, i siste sett når musklene virkelig brenner eller vekta føles uutholdelig tung sier jeg til meg selv; JEG KLARER TRE REPS TIL. Er jeg alene så hender det at jeg sier det høyt, hvis ikke hvisker jeg det til meg selv. Ord skaper, det er jeg overbevist om. Du får det du sier. Det føles kanskje teit, men innerst inne vet jeg hvor mye jeg kan klare, det er bare det at jeg glemmer det fort når jeg møter motstand. Finn troa i deg selv og fortell deg selv at du kan klare akkurat hva du vil !

Jeg bruker dette flittig både på meg selv og kunder når det gjelder makstesting i øvelser som f.eks. markløft. Du klarer dette, dette går bra. Ikke «du KAN klare dette», men «du klarer dette»! Om det ikke skulle gå, så har man fortsatt tanken i hodet. Neste gang klarer man det.

Believe – even when you can’t see. Min første tatovering. Tro på at du kan klare det selv når det ikke ser ut til å gå eller når omstendighetene dine hindrer deg. Du kan klare akkurat hva du vil.

20130201_132311

 

 

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *