TO SOLEKLARE FAVORITTER

Jeg får ofte spørsmål om jeg har noen sportsbh’er å anbefale, og helt ærlig så har jeg hatt problemer med dette siden jeg begynte å bruke det. Jeg har, som mange andre som trener mye, litt bredere rygg enn hva som normalt sett passer inn i bh’er og da spesielt sportsbh’er. Å finne dem som sitter fint og stramt uten å skvise livshiten ut av latsen har faktisk vært vanskelig. I lang tid sverget jeg til Craft sine sportsbh’er, men i ettertid har jeg faktisk fått to typer til til å funke, selv om jeg i utgangspunktet var uintreressert i å prøve noe annet etter mange dårlige erfaringer.

Grunnen til at jeg gadd å prøve disse i utgangspunktet var utseende på dem. Jeg er en sucker for godterifarger og søtt design, så jeg ga disse to en sjanse. Guess what, de ble mine to nye favoritter. Jeg har dog ikke prøvd noe annet enn disse to i ettertid heller… Hvorfor endre noe som funker fjell?

IMG_0808

Jeg liker disse av to veldig viktige grunner:
1. Utseende, obviously.
2. De sitter godt rundt latsen, samtidig som de ikke får den til å «tyte» over kanten, noe de aller fleste andre gjør.

Detaljene på den fra Better Bodies er to die for. Rynkene i front og krysstroppene gjør den til one of a kind, og fremhever brysene veldig fint. På meg sitter strikket såpass lavt nederst at latsen får «puste». Veldig behagelig på, og en fryd for øyet. Reebok sin er ikke fult så stram i strikken nederst, men den har god vattering slik at man ikke trenger å tenke på at nipplene vises (første gang jeg har skrevet ordet nippel her på bloggen? merkedag!). Det beste med den er at fargen minner meg om en enhjørning, og teit som det er så gjør det meg litt ekstra  glad 🙂 Jeg har også skaffet meg matchende topp.

Med andre ord – er du litt bred over latsen og medium i brystene så anbefaler jeg disse to. Better bodiesen får du også i flere freshe godterifarger. Jeg tror ikke jeg kommer til å skaffe noen andre typer  på en stund, så lenge jeg har disse 🙂

IMG_0806IMG_0807INNLEGGET ER REKLAMEBASERT

Del gjerne!
error
3 comments
  1. Hei! Takk for tips, savnet innlegg om sportsbh’er! Når vi først er inne på dette litt mystiske som undertøy er. Hva bruker og anbefaler du av underdeler? Selv bruker jeg vanlig string, noe annet lager jo så merker.. Har sett på g sport at casall har string truser som vist skal være bra.. Prøvd disse? Eller bruker du vanlig g-streng?

    1. Heisann !
      Når det kommer til undertøy er det nok store variasjoner ifht preferanse, så der tror jeg bare man må prøve seg frem selv og finne det man liker best 🙂

      1. Sant nok 🙂 vanlig truse går jo ikke, så får man jo de merkene! Kanskje naken under du?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *