UKENS «TO-DO LIST»

IMG_0779

God mandag folkens !
Mandag betyr en ny start og nye muligheter. Med andre ord bør vi elske mandager!  Jeg har satt meg noen mål for uken. Det er med å motiverer litt og gir meg et lite puff bak. Jeg og Gøran reiser på helgetur til Fredrikstad på fredag så jeg har en del å få unna både av jogg og private gjøremål før vi reiser. Jeg anbefaler deg å sette opp din egen liste!

1. Fire syrkeøkter med fult fokus og en løpetur eller intervalløkt
2. Ikke smugspise chips (haha huff, det har blitt litt av det i det siste!)
3. Lage ferdig programmer og kostplaner innen torsdag
4. Spise fisk fire ganger
5. Pakke bort sommerklær og samtidig rigge frem bag for Thailand
6. Sette av me-time HVER DAG !

Forrige uke var litt rotete treningsmessig. Styrkeøktene var halvveis, jeg var litt lei og demotivert. Jeg hadde mer lyst til å løpe, så jeg fikk til hele tre løpeøkter istede. Jeg er litt sta og, så jeg skal liksom fullføre, men når øktene blir helt på halv åtte så er det vel bedre å innse at man trenger litt pause. Jeg krysser fingrene for at denne uka byr på gode styrkeøkter! Dette med chips spisingen har rett og slett vært «siste utvei» for pms-cravings, så jeg er igrunn ikke skuffet på meg selv for det. Når cravingsene er så kraftige at du kjørt i 60 min for å få tak i chips, da fortjener man det nesten, haha! Sånn sett vet jeg at denne uken blir lettere 🙂

Dagen i dag blir tilbrunget på gymmet. Jeg har pt-timer og er i tillegg vikar i resepsjonen. Det er herlig å jobbe, spesielt når man kan krype opp i sofaen etter en lang dag med myk genser, myk shorts, deilige sokker og katten på fanget. Jeg elsker å føle meg flittig!

God mandag alle sammen 🙂

IMG_0786

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *