FISH WEEK

IMG_0844
Topp // Bukse (adlinks)

Som noen av dere kanskje så på instagram så har jeg et prosjekt på gang denne uka: prosjekt fiskespising.
Det er flere grunner til det. For det første er jeg nysgjerrig på hvordan kroppen reagerer på fisk i forhold til kylling/karbonadedeig når det kommer til måleresultater, og for det andre er det billigere enn kylling og annet kjøtt. For det tredje har jeg meget godt av litt forandring !

Fisken krever dog litt mer planlegging og matpakkelaging, men det er helt ok. Jeg har jo hatt matpakkelagings-fri i lange tider nå, så det gjør meg  ingenting. Det var det jeg ble mest lei av på konkurransedietten- å alltid ha veska full av mat. Spørs om jeg ikke må gå til anskaffelse av en 6-pack bag som kan brukes når jeg har lange dager på jobb, og når jeg er på tur 🙂

Planen denne uken er altså følgende: Laks til lunsj, torsk/sei til lunsj nr 2. Til frokost og sen middag blir det rom for egg, kesam/cottage cheese og proteinpulver. Jeg har trua! Laks er jo noe av det beste jeg vet, og torsk/sei kan krydres godt det og. Det har  mye å si hvilke krydder og hvilke grønnsaker man har til.

Et lunsj/frokosttips om du vil henge deg på fiskespisingen; havrelomper med laks, cottage cheese og hvitløkspepper. I tillegg hadde jeg noen salatblader og litt agurk på toppen + litt sitron 🙂

IMG_0835

Del gjerne!
error
2 comments
  1. Jeg og min samboer er på vår andre fiskeuke nå, med fisk til middag 2.hver dag eller oftere. Det er jo såå mye gode fiskeretter man kan lage! 🙂

    1. herlig!! jepp, det er faktisk utrolig mye gode fiskeretter. Om du har tips til dine favoritter må du gjerne dele 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *