SJOKOBANAN SHAKE ++

Jeg regner med jeg ikke er alene om å være inspirert til å bygge muskler etter gårsdagens Norway Open?? Haha 😀 i dag er det finaler for deg som vil se det live i Fredrikstad eller på nett! Vi styrer nesa mot Sverige for å handle litt. Mer bilder og updates fra helga kommer i morgen 🙂

….

Om jeg har en hektisk dag så hender det jeg ikke rekker å spise alt jeg skal før kvelden kommer og roen senker seg. Løsningen blir da ofte en shake av noe slag, og her om dagen lagde jeg en uslåelig god shake som jeg vil dele med dere:)

Jeg blandet 20 g bananprotein, 25 g sjokoladeprotein og litt sjokoladestevia i 3 dl vann. Det ble en tykk, søt og god shake med smak av banan og sjokolade ♥  Tips: bruk et proteinpulver med kasein i på kvelden (slik som troponin), så tas proteinene opp i kroppen mens du sover 🙂

IMG_0856

salgsalg_bloggere

PS! I helgesalget til x-life finner du masse fine treningsklær, kosttilskudd og tilbehør med 20% avslag på alle salgsvarer! Blant annet proteinpannekaker og bestselgeren fra better bodies. De har også utvalgte questbars på tilbud, som jeg vet at mange av dere elsker! .Sjekk ut salget HER eller ved å klikke på bildet over og bruk rabattkoden: salgsalg. Skynd deg før din størrelse er utsolgt 😉

Innlegget er reklamebasert

 

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *