FISKEJENTA I FREDRIKSTAD

wpid-snapchat-20140919025419image

Hei folkens !

Endelig er vi på plass på hotellet i Fredrikstad og jeg har fått unna alle rapporter fra kundene mine. Jeg får ikke ro i sjela på fredager før det er gjort, og oppfølgingskundene kommer alltid først i rekka 🙂 I skrivende stund sitter jeg å venter på min elskede som har time hos en veldig dyktig naprapat her i byen. Ikveld er planen å kose oss på hotellet med idol på tv’en og nyte hverandres selskap. Det er ikke til  å stikke under en stol at de to siste ukene har vært hektiske og med mye jobb, så det skal bli godt med en helg hvor vi kan slappe godt av og kun være tilskuere 🙂

Min gode venninne og kollega, Cathrine Stahldovland debuterer i bodyfitness i morgen, og det er derfor vi er her i helgen altså. Jeg er såå spent på hennes vegne og jeg kan ikke vente med å se henne skinne på scenen. Dette har hun jobba hardt for!

Vi holder dere oppdadert gjennom facebook siden min, så følg med der 🙂

Også en liten fiskehistorie…
Som dere vet så har jeg jo fiskeuke denne uken, og det betyr jo at matpakkene mine til turen er fylt av fisk. Hvem tror du fikk fiskevann / kondens på hele dataen og dataladeren? Joda, det var meg. Så her sitter jeg å sniffer på duften av slapp, innestengt sei som har spredt seg litt rundt forbi. Er det rart jeg missliker matpakker… Uansett, fiskeuken har gått kjempe bra så langt og jeg digger fisk!! Metter godt og gjør meg tilfreds. Så lenge det holder seg i boksen og ikke flyter ut på dataen, vel og merke… 😉 God fredag alle sammen!

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *