NORWAY OPEN

For en helg vi har hatt!
Vi har storkost oss masse og det var utrolig gøy å se Cathrine på scenen. Hun var så vakker og i helt rå form. Uten tvil den beste formen på scenen. Dessverre gikk det ikke hennes vei denne gangen, men det var uansett en opplevelse.  Hun er en veldig god representant for team shapes.

Det var et stort arrangement med mye gøy å se på og mange boder med smaksprøver o.l. Jeg fikk ikke tatt så mye bilder, men vi fikk sett et street workout show som var utrolig kult. På bildene ser du en liten gutt som tok chins som en lek!  Det skal jeg jaggu lære vår unge også 😀

Før vi dro bort til hallen var på Family sportsclub etter (en diiiger) hotell frokost og hadde ei knall god økt. Jeg kjørte litt markløft og div. på overkroppen samt kortintervaller. Jeg må si jeg ble veldig imponert over utstyret de hadde der! Gode vektskiver og mye bra utstyr. Tommel opp for Family sportsclub i Fredrikstad! I tillegg satte jeg rekord på 20 sek spurt på mølla – 18 km/t!! 😀 Jeg var i lykkerus etter den økta for å si det sånn 😀

Etter en dusj dro vi bort til hallen der det skjedde. Vi fikk med oss den siste bikiniklassen også gikk vi rundt å kikket rundt før vi satt oss inn for å se bodyfitness klassene. Mye bra muskeldamer. Gøy å se !

IMG_0863 IMG_0864 IMG_0897 IMG_0901 IMG_0922 IMG_0925

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *