VIDEO; POSERING I FREDRIKSTAD

 

Haha dere kan tro vi hadde det moro på hotellet når denne videoen ble laget. Det er IKKE meningen å mobbe bikinifitness eller noe sånt, det er rett og slett kun for moroskyld. Gøran har en del øving igjen før poseringene sitter, som dere ser 😉 Ikke et eneste sekund av denne videoen er alvorlig, så ta oss med en klype salt 🙂

God onsdag !

1411397256

Del gjerne!
error
6 comments
  1. Heheheheheheeheheheh nå ligger vi på stranda og LER! Også lurer vi på om du har planer om å stille igjen? Hilsen nysgjerrigNordfra og co;*

    1. jeg lo så jeg grein sjøl 😀
      jeg har ikke planer om å stille igjen! kos dere videre på tur, jeg ser dere står på å svetter! 😀

  2. Hahahahahaha!! Jeg dævver!

  3. haha,en god latter forlenger livet har æ hørt ;D

    1. hehe håper det stemmer! 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *