EN LIVSSTIL

Jeg tror jeg kan kalle meg selv en «stayer». Når jeg har funnet en god rytme så kan jeg holde på med ting i evigheter uten å bli lei eller demotivert. Jeg blir ytterst sjelden matlei, jeg er ytterst sjelden demotivert til trening og jobben blir jeg aldri lei av. Hverdagen min er jo veldig variert og enkelte dager er tyngre enn andre, men generelt sett har jeg aldri lyst til å gjøre noe annet enn jeg gjør. Når folk sier at jeg er så flink som trener så mye og spiser sunt så føler jeg meg ikke flink i det hele tatt. Jeg føler på ingen måte at jeg strever og sliter for å ha den livsstilen jeg har.

Det er klart jeg er litt demotivert på trening i perioder, men jeg gjennomfører liksom alltid likevel. Jeg tror dette har mye å gjøre med at jeg er en «stayer» og jeg tenker ikke over alternativene. Jeg kunne jo vært hjemme mens Gøran var på trening, spist godteri å sett på netflix. Det hadde vært behagelig, men jeg kommer aldri på at det er et alternativ med mindre jeg er skikkelig, skikkelig sliten (noe som hender iblant).

IMG_0963IMG_0956-001Topp fra adidas // Tights fra adidas // Shaker (adlinks)

Når trening og sunn mat har blitt en såpass innbarka rutine så blir det som å pusse tenner før leggetid, spise mat og gå på do. Man bare gjør det. Det er en helt normal del av dagen. Ikke tro at jeg ikke småspiser sjokoladenøtter og chips til tider, for det gjør jeg. Men i det store og det hele koster livsstilen min meg ikke noe særlig slit og strev. Etter de to «90 dager uten sukker» prosjekta våre har det også blitt enda mindre småspising av søtsaker og jeg føler også det har blitt en god vane.

Poenget mitt med dette innlegget er å oppmuntre deg til å stå på, du som enda ikke har fått sunn mat og trening til å bli en uanstrengt livsstil. Holder du kontinuiteten, spiser bra og trener jevnt så vil det på sikt bli en vane. Pass i tillegg på å få nok hvile. Når du finner et mønster du trives med så vil du kjenne at du VIL fortsette !

Del gjerne!
error
2 comments
  1. Takk!
    Dette innlegget er enkelt, det er rett frem og det er nok det de fleste drømmer om!
    En ting er å «legge om livsstil», men hvis det enda, er og forblir et slit..så vil jeg ikke ha slik livsstil!
    Så takk for at du forteller at det kan bli et liv, et liv der sunn mat og trening faller like naturlig som å puste 🙂

    1. Helt enig med deg Malin. Man skal ha det bra med slik man lever! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *