INTERVALLREKORD OG LØPING

Åh.. kjære lesere… Jeg beklager å mase på dere med mitt store engasjement, men jeg er så gira på intervallene mine om dagen at jeg ikke finner ord. Det er så GØY og det har aldri vært så gøy noen gang!

Som dere vet har jeg drevet en del med sprint og på sommeren pleier jeg å ha ukentlige sprinttreninger på idrettsbanen her i Vennesla. I år ble det dog litt anderledes da jeg bestemte meg for å trene på 5 km jogg når jeg meldte meg på color me rad. Når man aldri har løpt noe lengre distanse enn 100-200 meter, og da sprint, så blir det en stor overgang for kroppen å løpe langt (hehe…langt for MEG hvertfall). Det jeg syns er så utrolig gøy å se nå, er at løpetreningen min har gjort at jeg har blitt betydelig raskere på sprint! Litt ulogisk tenker du kanskje, siden jeg ikke har fokusert på sprint den siste tiden. Men jaggu har det gitt uttelling.

IMG_9700

I går hadde jeg 5  x  15/45 sek sprint på mølle, og selv om jeg normalt sett syns det er litt ekkelt med høy fart (angst for at skolissene skal løsne eller båndet skal henge seg opp o.l.) men bestemte meg for å kjøre på likevel. Jeg løp lekende lett på 21,7 km/t på alle fem dragene. Det høres kanskje ikke så bra ut, men for meg var det virkelig en personlig seier. Forrige uke løp jeg 20/20 intervaller på 18 km/t, noe jeg også er veldig fornøyd med. Har tidligere løpt samme intervaller på max 17,5 km/t og det har vært på hengende håret. Følelsen av å føle seg rask og lett i kroppen er fantastisk ! 😀

Jeg har fått spørsmål om jeg kan skrive et innlegg med forslag til div. intervalløkter så det skal jeg få opp til uken.

Til slutt: et intervalltips. Disse skoene er perfekte for korte distanser når du skal løpe fort. Lette å løpe forfot på. Men- de krever at du blir vant med dem. I starten blir man utrolig støl i leggene. Når de er «innkjørt» er de perfekte! Min favoritt er disse fordi de passer til de fleste treningsklærne mine. Du finner dem her 🙂

Desktop68

Innlegget inneholder reklame

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *