INTERVALLSØNDAG!

God morgen folkens !
Vi la oss tidlig i går og fikk oss en god natt søvn. Deilig å få sovet skikkelig ut !

Jeg er i skrivende stund på vei ut døren for å utføre ukens siste økt. Intervaller etterfulgt av gåtur står på planen. Rett og slett et lite fettforbrenningsboost. Jeg skal ha seks drag på 15 sek med 1 min pause, så da er det rom for å kjøre på med god fart. I dag gjøres det før frokost, så vi får se hvordan det går. Vanligvis har jeg mat i magen før trening.

Mine «intervaller på tom mage» musthaves:
♥ 1 scoop BCAA med eplesmak
♥ 1 scoop xtreme musclespeed, tropic blizz
Fivefingers på føttene
♥ 2xu som sitter godt

Har dere fått med dere at det har kommet en 2xu tights i ny farge? Den heter tangerine og ser litt sånn korall aktig ut. Søt og fresh farge. Du får deg en 2xu tights til 729 kr nå hos x-life, og tilbudet er aktivt i tre dager til. Et kupp! Du kan velge mellom sølv, blå, svart, lilla og den nye, tangerine. Her har jeg på meg lilla 2xu, og genser fra Kari Traa.

Senere i dag skal vi feire bursdagen til søstra og fetteren til Gøran. Det blir så koselig! Ha en fin søndag alle sammen. Lad opp batteriene til en ny uke 😀

IMG_0285-002IMG_0296

Innlegget inneholder reklamelenker

2 comments
  1. Du er jo bare så nydelig jente, skulle gjerne hatt en ny tights , er den beregnet på litt kaldere vær? Tenker på spaserturer med lavere temperaturer, da trenger jeg litt varmere tøy.

    1. denne er ganske tynn, men det finnes en som er beregnet for kaldere vær her: http://www.x-life.no/products/petra-warm-tights
      🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *